Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 7 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
ήθελα καιρό να την δω, και μόλις ξαναείδα πως ξαναξεκίνησε μετά από ολιγοήμερη διακοπή, πήρα αμέσως τηλέφωνο και έκλεισε το ραντεβού.
Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της, μπήκε στο δωμάτιο με το χαμόγελο, και το οποίο είναι το μεγαλύτερο ατού της. Μια όμορφη κοπέλα με πολύ ωραίο χαμόγελο το ωραίο γέλιο το οποίο πραγματικά (όπως έγραψε και κάποιος άλλος συναγωνιστής) το χρησιμοποιεί για να σπάσει ο πάγος.
Στο σώμα ότι βλέπεται στις φωτογραφίες, με παραφωνία τα μηδενικά στηθάκια τα οποία όντως χρειάζονται την βοήθεια κάποιου πλαστικού καθώς εκτός από μικρά είναι και πολύ χαλαρά για την ηλικία της και γιαυτό το 7, γιατί το υπόλοιπο σώμα είναι χάρμα οφθαλμών.
Στα του αγώνα τώρα, η κοπέλα σε εμένα μου φάνηκε πολύ δοτική, και χαλαρή σε ότι έκανα, δεν είδα και καμία τίγρη, αλλά μια κοπέλα που κάνει μαζί σου σεξ και συμμετέχει μαζί σου, σαν μια κοπέλα που πήγες για ποτό και κατέληξε σε σεξ.
Στην πίπα της ίσως παίρνει μια βελτιώσει καθώς χρησιμοποιεί πολύ χέρι, και χωρίς να περιποιήται αρκετά την γύρω περιοχή. Στην κανονική στάση αμα εστιάσεις στο πρόσωπο της απολαμβάνεις την ομορφία της, στο δε πισωκολλητό, χάρμα οφθαλμών!!! Στο social time η κοπέλα γνωρίζει αρκετά αγγλικά, αλλά χρησιμοποιεί και αρκετά το google translate, οπότε είχαμε μια καλή συννενόηση και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για αρκετά πολλά θεματα.
Συμπερασματικά, αρκετά καλό ραντεβού που μου άφησε μια όμορφη αίσθηση ευχαρίστισης.
Το σίγουρα στο αν την ξαναδώ πηγαίνει στο ότι θα ήθελα να την πάρω, για να τελει΄ωσω στο πρόσωπο της

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 08, 2024
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
73
Πόντοι:
2.461
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, Rebirthed Sapiens Sapiens και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού