Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 13 10
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Καλησπέρα διαβάζοντας τις κριτικές γιά την συγκεκριμένη κοπέλα και την λέω κοπέλα εσκεμμένα και όχι βίζιτα γιατί το κορίτσι πέρα ότι έκανε ένα υπερπλήρες πρόγραμμα και κάλυψε πολλές από τις φαντασιώσεις του διεστραμμένου μου μυαλού πέρα από το ότι είναι ΜΟΥΝΑΡΟΣ για τη μία ώρα που ήμασταν μαζί με έπεισε ότι γεννήθηκε για να γαμιεται.... μαζί μου.
Εμφανισιακά πρόσωπο μάτια χαμογελο που σε καυλώνουν με το που σου λέει καλημέρα .
Ηρθε ντυμένη πολύ όμορφα για μεσημέρι αλλά βγάζοντας τα ρούχα της απεκάλυψε ένα σετ κόκκινα καυλιάρικα εσωρουχα βυζια φυσικά για προσκύνημα λεπτη μεση flat κοιλια και έναν κώλο ποίημα. Φιλιά με γλώσσα αισθαντικά και πραγματικά και περνάμε στα τεχνικά γιατί αν συνεχίσω να μιλάω για αυτήν θα την ερωτευτώ στο τέλος.
Η πίπα της μπορεί να μην είναι η σούπερ τεχνική αλλά είναι ιδιαίτερα ηδονικη όταν σε κοιτάει με τις καταπληκτικές ματάρες της.
Στο σεξ πού περιελάμβανε και πρωκτικό ακολούθησε σε όλους τους ρυθμούς αν και τέτοιο ομορφοκοριτσο δεν είναι να το πιέζεις είναι να το απολαμβάνειςκαι να ρουφας τις ...αντιδράσεις της.
Για το πεζό του πράγματος παίκτηκαν δύο γύροι την μια τελειώσα μεσα της. Και την άλλη δεν αντιστάθηκα στον κακό μου εαυτό και αδειασα στο πρόσωπο ενός άγγελου.
Για εμένα το συγκεκριμένο κορίτσι είναι για πολλές επαναλήψεις μία που δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων δεν μπορώ να έχω πολύωρο ραντεβού
Έχω γράψει το κόστος του ραντεβού με τις υπηρεσίες που είχα συμφωνήσει .Της έδωσα παραπάνω χρήματα πού και πάλι για τις υπηρεσίες που μου πρόσφερε και τον τρόπο και τη δοτικότητα που είχε η Isadora ήτανε ελάχιστα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 08, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
220€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Analripper
Ανώτερος
Εγγραφή:
23 Μαϊ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
57
Likes:
2.899
Πόντοι:
7.180
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, maradona7, andronikos3 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Φεβρουαρίου, 2024
Μπορεις να εξηγησεις το της εδωσα παραπανω χρηματα που γραφεις?
review reaction 1 mauros gatos(1), hornyasfuck, TRR
08 Φεβρουαρίου, 2024
Καλησπέρα GetyouBarbara η ποιότητα των υπηρεσίων που μου προσέφερε η δοτικοτητα και η απλοχερια που το έκανε και το οτι με εκανε να νοιωθω μοναδικος έπρεπε να πληρωθεί πολύ παραπάνω από την συμφωνημενη τιμή με το γραφειο.
Απλά δεν το έγραψα στο κόστος συνάντησης γιατί είναι κάτι υποκειμενικό και αφορά "θέλω" και συμφωνία ενηλικων
review reaction 1 review reaction 3 petran 19866266, mauros gatos(1), hornyasfuck
09 Φεβρουαρίου, 2024
Παραπάνω χρήματα; Γι' αὐτό τσιμπᾶνε τὶς τιμές
review reaction 1 andronikos3, petran 19866266, mauros gatos(1) και 2 άλλα μέλη
09 Φεβρουαρίου, 2024
Δε συμφωνώ με τα παραπάνω χρήματα.

Σύμφωνοι, υπάρχουν μερικές που πραγματικά δίνουν τη ψυχή στον πελάτη, αλλά κάτι τέτοιες κινήσεις με τα παραπάνω χρήματα, πιστεύω δε θα βγει σε καλό.
review reaction 1 hornyasfuck
09 Φεβρουαρίου, 2024
εγώ μαζί σου
αν περάσω με κάποια καλά δίνω ένα τιπ
όχι τεράστιο μέχρι ένα εικοσαρικάκι
review reaction 1 Analripper, hornyasfuck
09 Φεβρουαρίου, 2024
Καλησπέρα hornyasfuck Καλησπέρα bigmountain Η άποψη μου ειναι ότι πρέπει ηθικά ή υλικά μια εξαιρετική προσπάθεια πρέπει να επιβραβεύεται.
Και επειδή το να της έδινα τον τίτλο της καλύτερης βιζιτας που συνάντησα τον τελευταίο καιρό δεν θα της έλεγε κάτι της έδωσα χρήματα.
Τώρα το αν αυτό είναι που ανεβάζει τις τιμές χωράει πολύ συζήτηση μια που το 150 plus το ζητάνε γραφεία για κορίτσια με μέτρια εμφανιση και δεν φτάνει αυτό έρχονται στο ραντεβού λες και δουλεύουν σε συνεργείο καθαρισμου και πάνε να καθαρίσουν τους κοινόχρηστους χώρους σε πολυκατοικία ενδυματολογικά και από ατομικη υγιεινή-εσώρουχα περιποίηση
review reaction 1 ggalatsi, hornyasfuck
10 Φεβρουαρίου, 2024
Δε διαφωνώ με όσα λες, αλλά στο συγκεκριμένο γραφείο αρκετές ξεκινάνε με στάνταρ τιμή, στο επόμενο ανεβαίνουν ένα δεκάρικο, στο μεθεπόμενο άλλο ένα δεκάρικο.

Για κάποιον που κάνει 1-2 ραντεβού το μήνα να το καταλάβω, υπάρχουν όμως κι αυτοί που κάνουν αρκετά. Στο κάτω κάτω αν κάποια αποδειχθεί εξαιρετική, τα επαναληπτικά είναι σχεδόν σίγουρα και είσαι ικανοποιημένος τόσο εσύ όσο και η κοπέλα.
review reaction 1 hornyasfuck, andronikos3
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7