Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 17 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ηταν πειστικες οι κριτικες και ημουν σιγουρος απο τις καυλες που ειχα οτι θα μπορουσα να ξεπερασω οτι εμποδιο προκυψει. Το γραφειο με εξυπηρετησε αμεσα και το ραντεβου εγινε στην ωρα του.
Η τυπισσα ειναι μιλφ απο τα καλα, κανει επενδυσεις στην εμφανιση και το εχει παρει πολυ σοβαρα. Επαγγελματισμος απο την αρχη και βεβαια απο την εμφανιση της και μονο ηξερα τι με περιμενε μαζι της. Η εκφραση στο προσωπο και οι βυζαρες με βαλανε στο καταλληλο μαιντ σετ και ξεκινησε ενα χαλαρο σοσιαλ που ηταν απο μονο του καυλα. Οτι και να πεις μαζι της ξερει να το μετατρεψει σε σεξουαλικη κουβεντα και οτι λεει το εννοει. Η διαθεση της και η προθεση να σε κανει να χυσεις δυνατα ειναι στα υψη οποτε την αφησα να κανει οτι γουσταρει. Πηρε την πρωτοβουλια για φιλι στο στομα και συνεχισε να με γλυφει σε ολα τα σημεια ενδιαφεροντος. Στον πουτσο εκανε την ανεπαναληπτη πιπα που εχουν γραψει και οι υπολοιποι συναγωνιστες. Μου τον επαιρνε ολον μεχρι το λαρυγγι και σε καποια διαλειμματα εκανε πολυ γυαλισμα στα αρχιδια μου. Ξεκαθαρο pse το στυλ της και εκανα κατι παρομοιο στο γλειφομουνι αλλα πριν φτασω εκει ασχοληθηκα εκτενως με τις φανταστικες βυζαρες της. Το γλειψιμο και το ρουφηγμα ατελειωτο και απολαυστικο και για τους δυο μας. Ηταν εμφανες οτι το γουσταρε και μου προτεινε ενα ισπανικο το οποιο και καναμε τελικα. Κοιταζοντας το αψογο βυζογαμησι που εκανε στην πουτσα μου, εφτασα σε σημειο να παραδοθω και να χυσω.
Η κουβεντουλα στο ενδιαμεσο ηταν συντομη αλλα περιεκτικη και αρχισαμε παλι τα γλωσσοφιλα. Λιγα ακομα προκαταρκτικα και εγινε παλι πετρα η πουτσα μου οποτε της ζητησα να την παρω σε πισωκολλητο πραγμα που της δημιουργησε ωραιο χαμογελο στο στομα. Στηθηκε σαν καλο πορνιδιο με τον κωλο ψιλα και το προσωπο στο στρωμα. Η μουνοτρυπα ομορφη και με μια σταγονα λιπαντικο. Μπηκα και μετα απο λιγο, δεν την λυπηθηκα, αρχισα το κοπανιμα και εκεινη τα βογγητα. Κατεβασε υγρα και αρχισε να κινειται αντιθετα απο την φορα μου, πραγμα που με καυλωσε ακομα περισσοτερο. Της αρχισα τα σκαμπιλια στον κωλο και δε σταματησα μεχρι που ηρθε το τελος και εχυσα.
Συνολικα ειναι μια εσκορτ που τα δινει ολα, δεν λεει σε τιποτα οχι και απο εμφανιση ειναι οτι πρεπει για μιλφ. Σκεφτομαι καποια στιγμη να γινει μια επαναληψη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 07, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Διαγραμμένο μέλος 185569
Προμότορας
Εγγραφή:
12 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
230
Likes:
4.826
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 BisexualWannabe, maradona7, mancunian1986 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού