Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 171 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
*Βαθμολογία περιορισμένη

Ας ξεκινήσουμε από το προφανές. Η Κατερίνα είναι μια πάρα πολύ όμορφη κοπέλα αλλά τα 200 ευρώ την ώρα ήταν ήδη τσιμπημένα, τα 300 τα θεωρώ γελοία για την Ελληνική αγορά.

Η συνάντηση έγινε πριν από κανά εξάμηνο σε γνωστό οίκο στην παραλιακή. Ήρθε πάνω κάτω στην ώρα της και μου ζητάει αμέσως τα λεφτά. Ψιλοξενέρα αλλά το καταλαβαίνω. Της τα δίνω, μπαίνει για μπάνιο και βγαίνει μετά από λίγο με μια πετσέτα γύρω της την οποία άνοιξε προσφέροντας ένα αναμφίβολα ωραίο θέαμα, από εμφάνιση δεν θα πω πολλά καθώς είναι ίδια με τις φωτογραφίες.

Λίγα φιλιά, μια καλή πίπα και μετά τη γύρισα για 69 πριν το γαμήσι. Εκεί παρουσιάστηκαν προβλήματα, είχα ήδη λίγο άγχος και μέχρι να βρω μια βολική στάση άρχισε να μελατώνει και δεν έμπαινε. Τότε δυστυχώς είπε το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να μου πει "μην αγχώνεσε" που είναι σαν να σου λένε εσένα "μην σκεφτείς μια ροζ πολική αρκούδα". Με το άγχος πλέον καρφωμένο στο κεφάλι μου δεν έπαιζε γαμήσι, απλά με τσιμούκωσε και της τα έδωσα στο στόμα. Σε αυτή την πίπα έγινε επίσης άλλο ένα λάθος, μου ζούληξε τα αρχίδια λίγο πιο πολύ από ότι θα έπρεπε και με άφησε με αυτό τον πόνο που δεν είναι έντονος αλλά κρατάει πολύ ώρα.

Στη συνέχεια μπήκαμε και οι δυο για μπάνιο και αράξαμε. Κομπλέ στο σόσιαλ και δεν υπήρξε κενό ούτε αμηχανία στη συζήτηση.

Για δεύτερο γύρο το είχε καταλάβει πως δεν έπαιζε γαμήσι οπότε άρχισε την πίπα. Σε κάποια φάση παίζει να βαρέθηκε γιατί με ρώτησε αν ήθελα να το αλλάξουμε και εγώ της είπα να έρθει 69. Εκεί προφανώς αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα μούτρα μου για μαξιλάρι γιατί άρχισε να με ΠΙΕΖΕΙ, σε κάποια φάση προς το τέλος με πίεζε τόσο πολύ που δυσκολευόμουν να αναπνεύσω. Αφού κατέθεσα στο στόμα της και δεύτερη φορά πλύθηκε και έφυγε.

Εν κατακλείδι η Κατερίνα είναι πολύ άμορφη και πολύ φιλότιμη στη δουλειά της και για ότι πήγε στραβά έφταιγα εγώ. Αλλά είναι σαφές πως πλέον έχει πρακτικά εγκαταλείψει την Ελληνική αγορά. Λόγο τιμής και μόνο δεν θα την ξανασυναντούσα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 25, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
22 Μαρ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
157
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, rsotos7 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Φεβρουαρίου, 2024
με αυτες τις τιμες ας παει ντουμπαι με την αλλη την VIP
review reaction 3 golden21
06 Φεβρουαρίου, 2024
Το έχει πάει 300/ώρα..?
Α καλά...
Όντως καμία σχέση με Ελληνική αγορά.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2