Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 17 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Λοιπόν...
Αρχίζω με ένα ερώτημα.
Γιατί ρε παίχτες στα γραφεία, δηλώνετε ότι να ναι σε σχέση με την ηλικία μιας κοπέλας και γιατί δεν φροντίζεται να βάζετε σχετικά πρόσφατες φωτογραφίες? Εδώ μιλάμε για το ότι το τερματίσατε.
Για να μην παρεξηγηθώ, η κοπελιά είναι μια χαρά. Αλλά όταν λέτε 23, οι φωτό είναι της προηγούμενης 10ετίας και γενικά έρχεται μια μιλφονταρντανα σε σχέση με το τουμπανιασμένο πιπίνι των φωτο, τότε η συνάντηση δεν ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές. Και πραγματικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο. ΕΠίσης, και η κοπελιά ξέρει ότι την "πουλάτε" για 23, οπότε είναι λίγο σφιγμένη αρχικά μιας και κάποιοι της έχουν μιλήσει απότομα για το θέμα....

Τεσπα...
Η κοπέλα όμορφη για τα γούστα μου, μια 10ετία πάνω, με όμορφο μεικαπ, και περιποιημένα άκρα. Το βυζί, όχι ακριβώς όπως των φωτό, αλλά οκ, μεγάλο και σκληρό. Πρόσωπο λίγο πειραγμένο, όμορφο/τσοντέ. Σώμε προς το L/XL, αλλά όχι χοντρή. Γενικά αποπνέει μια καθαριότητα, την οποία συναντάς και αργότερα αν είσαι γλυφομουνάκιας κλπ.

Επικοινωνία καλή και γενικά το χει με το να καταλαβαίνει τι θες και τι πρέπει να κάνει.
Πίπα σχεδόν τέλεια, και το πιο σημαντικό διαρκείας. Όταν δεν έι κώλο το μενού, για μένα η πίπα είναι ίσως και πιο σημαντική από το γαμήσι. Ασχολήθηκε και με τον κώλο μου, οπότε και πλήρωσα το αντίτιμο του δακτυλιάσματος αν και δεν ήταν ακριβώς αυτό.
Αφού πήρε πίπα αρκετή ώρα, στήθηκε στα 4 και τη γάμησα για λίγο και μέτά ξανά πίπα για το χύσιμο. Κανένα μα και μου, σε όλη την ώρα η τύπισσα ήταν δεκτική και αισθαντική.

Ένα χύσιμο έπαιξε.
Λίγη και κουβέντα και γεια σας.
Αν έδινε κώλο με την ίδια άνεση που πιπώνει και γαμιέται στο μουνί, τότε θα είχαμε μια φοβερή περίπτωση μιλφάρας μεγάλων διαστάσεων (ξαναλέω.. όχι παχουλή/χοντρή). Όμως χωρίς αυτό, για εμένα δεν θα έχει απανάληψη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 02, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Σπουδαίος
36
Πόντοι:
2.410
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, BUT-TMAN και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Φεβρουαρίου, 2024
Αμα γράφει 62 κιλά στην καρτέλα της με 1.72 υψος σιγουρα δεν είναι σιλφίδα
05 Φεβρουαρίου, 2024
Πλήρωσες για δαχτύλίασμα;
review reaction 2 Ahortagoslikos
05 Φεβρουαρίου, 2024
Το τυπακι πρεπει να ειναι η αποκαλυψη της εβδομαδας. Μπραβο της ας ακολουθησουν και οι αλλες την θετικη της ενεργεια. Με χαλαει λιγο η σιλικονη στο στηθος αλλα θα την τιμησω αμμεσα.
05 Φεβρουαρίου, 2024
Σε πολλές περιπτώσεις όντως ισχύει το "για μένα η πίπα είναι ίσως και πιο σημαντική από το γαμήσι"
review reaction 1 Ahortagoslikos
06 Φεβρουαρίου, 2024
Εντάξει, για να το χει όπως λες πρέπει η να είναι μιλφ η να έχει αστρο σεξ
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5