Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 6 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 31972
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ήρθε λοιπόν και η ώρα να τιμήσουμε Νίνα. Άψογη επικοινωνία και εξυπηρέτιση από το γραφείο και συνάντηση σε χώρο δικό μου. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές..ωραίο χαριτωμένο προσωπάκι πολύ κοντά σε αυτό των φωτογραφιών, σε κερδίζει αμέσως. Ζουμερό κορμάκι με τα βυζιά του την κωλάρα του, τα πάντα. Στα highlights οι χειλάρες που υπόσχονταν πολλα...

Αφού γίνονται οι πρώτες συστάσεις , τσουπ για γρήγορο φρεσκάρισμα και πάμε. Μου έρχεται με τη στριγκάρα της και ξεκινάμε. Πίπα όνειρο, το κορίτσι έχει και τα χείλη και τη χάρη, μου τον έκανε λάστιχο. Στη συνέχεια τη βάζω κάτω και τη ξεκινάω, τα skills και η καύλα σε βασικά επίπεδα αλλά μου έβγαινε κάτι ωραίο, ίσως το πρόσωπο, ίσως η συμπεριφορά κάτι μου έκανε. Ωραίο cum shot σε σώμα και άραγμα για 2ο γύρο.

Εαν ο πρώτος γύρος ήταν ξεκάυλωμα, ο δεύτερος είχε και αυτός τις στιγμές του. Ήθελα να ξανανιώσω τα χείλια της στο καυλί μου και ξαναπάρτου πίπα, σούπερ όπως και πριν. Στη συνέχεια ήθελα να βλέπω κωλάρα και τη γύρισα στα 4. Ευχαριστήθηκα φουλ τη φάση και προς έκπληξή μου ήταν πέτρα και φυσικότατος.

Σας εμπειρία έμεινα φούλ ευχαριστημένος και σίγουρα θα την ξαναπροτιμίσω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν