Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 25 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Είχε πολύ δουλέια χθες στα άλλα γραφεία που χρησιμοποιώ και είπα να προτιμήσω για πρωτη φορά το μάγο και ένα ντόπιο κορίτσι.

Το ραντεβού κλείστηκε μέσα σε 20'' τηλεφωνικώς, σε γνωστό ξεονοδοχείο των ΒΠ.

Ας ξεκινήσουμε με τα αρνητικά. Η κοπέλα δυστυχώς έφτασε με 20 λεπτά καθυστέρηση, χωρίς βέβαια αυτό να κόψει χρόνο από το ραντεβού μας. Είχε μαζί της μόνο 2 προφυλακτικά και στο στόμα της υπήρχε μια μικρή γεύση από τσιγάρο, κάτι που θα μπρούσε να είχε διορθώσει με μια τσίχλα ή καραμελίτσα.

Πάμε στα θετικά, ωραίο πρόσωπο, απίστευτο στεγνό κορμί με ωραία μικρά βυζάκια και ένα σφιχτό κωλαράκι. Δεκτική και δοτική, πρόθυμη να κάνει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει.

Κατευθείαν μπαινει και κανει ντουζ, έρχεται ρωταει τι μου αρέσει και ξεκινάμε με δαχτυλάκι στο πολύ στενό μουνάκι της μέχρι να χύσει και να μουσκέψει. Έχει πολύ έντονα βογγητά, δεν είμαι 100% σίγουρος αν είναι αληθινά ή ψεύτικα, βεβαια κρίνοντας από το πόσο στενή είναι μάλλον ήταν αληθινά.

Με το που τελειώνει αρχίζει και μου κάνει μια πολύ ωραία πίπα, με πολύ σάλιο και φτυσίματα σε όλο το μόριο. Βάζει το προφυλακτικό και με καβαλάει χωρις καθόλου τζελ, μόνο λίγο σάλιο. Σκύβει πάνω μου για να με αφήσει να την κοπανήσω όπως της είχα ζητήσει, και αρχίζει να με φιλά στον λαιμό και στο στόμα με πάθος. Ρουφήγματα και δαγκωματιές. Όπως είπαμε πολύ στενό μουνάκι, και το τέλος του πρώτου γύρου ήρθε σχετικά σύντομα στο στοματάκι της. Τα ρούφηξε όλα και περίμενε κοιτάζοντας με χαμόγελο μεχρι να της πω ότι μπορεί να πάει στο μπάνιο.

Ντουζ και οι δύο και μετά σόσιαλ. Εδώ πέσαμε στην παγίδα της κοινής γλώσσας και φάγαμε αρκετό χρόνο χαζομιλώντας. Της κάνω νόημα και με μεγάλη χαρά ξεκινάμε τον δεύτερο γύρο. Παθιασμένα φιλιά στο στόμα και το λαιμό, πίπα, προφυλακτικό και την βάζω κάτω για ιεραποστολικό με τα πόδια στους ώμους μου. Τρομερή αίσθηση, με φουλ βογγητά από την κοπέλα, δεκτική σε ελαφρύ choking και αγριάδα από μέρους μου. Παρότι φαινόταν ότι πόναγε λίγο, δεν παραπονέθηκε καθόλου. Της έκανα εναλλαγή ταχυτήτων για να μην την πονάω και τελείωσα στα μικρά βυζάκια της.

Ντουζ, πολύ σύντομη ανάπαυλα μέχρι να φέρει το ξενοδοχείο έξτρα προφυλακτικό, και ξεκινάει τρίτο γύρο μόνη της, με παθιάρικα φιλιά και μανιασμένη πίπα. Με ξανακαβαλάει και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει πάνω στον πούτσο μου με εναλλαγές grinding. Μας πίεζε ο χρόνος και δεν πρόλαβα να τελειώσω, παρότι η κοπέλα προσπάθησε κυριολεκτικά μέχρι την τελευταία στιγμή.

Αν και μόνο 20 χρονών φαίνεται ότι έχει γρράψει αρκετά χιλιόμετρα και ξέρει πως να φερθεί και κάνει τα μέγιστα για να σε ικανοποιήσει. Αυτό με την απροθυμία για τα φιλια που λέγεται παρακάτω, εγώ δεν το είδα. Θεωρώ πως ήταν μια καλή συνάντηση και δεν μετάνιωσα που ρίσκαρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 03, 2024
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
320€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
GeneralWinter
Σπουδαίος
Εγγραφή:
1 Φεβ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
3.176
Πόντοι:
2.410
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bartender 74, TOMCRUISE, doc_lin και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού