Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 22 10
Call-Girls 87005
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Καθώς έψαχνα τα κορίτσια από το γραφείο έπεσε το μάτι μου πάνω στις βυζάρες τις Γιούλης . Αν και γνήσιο καλόπαιδο που δεν ενδιαφέρεται για το μέγεθος του στήθους είπα να δοκιμάσω και αυτό το κάτι το διαφορετικό εφόσον και η κοπέλα φαινόταν πολύ εμφανίσιμη.
Τηλεφωνάκι στο γραφείο για ραντεβού εντός ολίγων ωρών στο χώρο μου . Η κοπέλα στο γραφείο όπως πάντα εξυπηρετική και η κυρία στην ωρα της χτυπάει το κουδούνι.

Πρώτη εντύπωση στα γούστα μου με το elegant ντύσιμο της με ενα παλτουδακι , τακουνάκι και φούστα όλα σε μαύρη απόχρωση. Καθώς μπαίνει στο χώρο μου κανει κίνηση για το πρώτο φιλάκι ,πεταχτά στην αρχή . Της προφέρω τα απαραίτητα για ενα ωραίο καλωσόρισμα ώστε να νιώσει ανετη και να λυθεί . Υστερα περνάμε στα ενδοτερα εντός υπνοδωματίου .

Με το που γδύνεται , και αποκαλύπτονται όλα τα χαρίσματα που της έδωσε ο θεος με μεγάλη γενναιοδωρία , παθαίνω το ΣΟΚ . Προσκύνημα .
Σε πρώτη φάση ξεκινάει να με χαϊδευει και να λικνίζεται αισθησιακά πάνω μου . Μου δινει με μεγάλη χαρά να γευτώ αυτό το χάρμα οφθαλμών οπου ήταν αρκετο για να μου σηκωθεί !
Στο στοματικο ήταν αρκετά καλή , χρησιμοποιώντας το ενα χερι ενώ το άλλο επαιζε με τις μπάλες μου .

Πρωτη σταση ανεβηκε απο πανω και χαθηκε η μουρη μου μεσα στο μεγαλο της στηθος , ηταν αρκετο για να τελειωσει ο πρωτος γυρος.
Φευγει για μπανακι , έπειτα και εγω .Γυρνοντας με περιμενε στο κρεβατι που ξεκινησε λιγο σοσιαλ με χαδακια .

Για τον δευτερο γυρο πηρε πρωτοβουλία μονη της με στοματικο ιδιου βελινικους με το πρωτο . Με ρωτησε αν θελω καποια αλλη σταση αλλα δεν ηθελα να χασω αυτη τη θεα οποτε ξεκινησε με cowgirl ενω στη συνεχεια γυρισαμε σε doggy . Ηταν μια πολυ καυλωτικη εμπερια και εδειχνε να απολαμβανει το σφυροκοπιμα μου . καταληξαμε σε ιεραποστολικο . Καθολη την διαρκεια ηταν πολυ ενεργη και επαιρνε πρωτοβουλιες . Το δευτερο τελειωμα επεσε επισης μεσα στο προφυλακτικο απο δικια μου επιλογη .

Συνοπτικα : Ειναι μια ομορφη γυναικα , λιγο μεγαλυτερη απο την ηλικια που αναγραφει . Πολυ σεξυ με πλουσιο στηθος και συστηνεται και για gfe. Για οποιον εχει ενδιασμους το στηθος ειναι αρκετα ψηλα για ενα στηθος φυσικο και τετοιου μεγεθους. Ακομα και ο κωλος της ικανοποιητικος και ειχε ενα σωματοτυπο φυσικης ΓΥΝΑΙΚΑΣ.

Ξερει να σε κανει να περνας καλα ! ! !

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 02, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών