Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 8 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
H εμφάνιση της ήταν καλή, κοντά στις φωτογραφίες αλλά χωρίς την τέλεια επιδερμίδα. Έχει θετική ενέργεια και χαμόγελο που ανεβάζει την διάθεση, ακόμα και κουρασμένος που ήμουν η ενέργεια μου αυξήθηκε μόλις την είδα. Τήρησε τα πάντα περί ευγένειας αλλά πάνω από όλα μαζί της μου άρεσε το σόσιαλ που λόγο των ικανοτήτων της στην επικοινωνία και στα αγγλικά ήταν ανωτέρου επιπέδου. Οι ματάρες της με κοίταζαν με λάγνο τρόπο, κρυμμένη πτυχή του χαρακτήρα της να είναι πουτάνα εκ γενετής. Εκεί όμως που ένιωσα ότι δεν θα μου κάνει νάζια στο φιλί, επανέλαβε ότι έκανε στους προηγούμενους και έμεινα μόνο με την σκέψη στο μυαλό.
Προσφέρθηκε για φιλιά στο σώμα, να πάρει και να δώσει, και έτσι έγινε καθώς ήταν η καλύτερη αρχή που μπορούσε να γίνει. Διαπίστωσα μια καλή καθαριότητα ακόμα και στα πιο απόκρυφα σημεία οπότε έδωσα πόνο στο γλείψιμο ειδικά στο μουνί που το έχει και όμορφο. Η πίπα της δεν ήταν από τις δυνατές αλλά ο σκοπός είχε ήδη επιτευχθεί, η πούτσα μου ήταν ήδη σκληρή και το γλείψιμο που μου έκανε στα αρχίδια μου ήταν ότι πρέπει.
Γαμηθήκαμε στον πρώτο γύρο σε ιεραποστολικό αλλά αφού δεν έδινε φιλιά της έβαλα τα πόδια ψηλά και έμπαινα βαθιά κοιτάζοντας την και πάλι στα μάτια. Η απόλαυση ήταν από την μια πλευρά το μουνί της και από άλλη οι εκφράσεις που έπαιρνε στο πρόσωπο. Το μουνόχυμα έδωσε μια φυσική λίπανση και κοντεύοντας στο μισάωρο έχυσα αφού είχα κάτι μέρες να γαμήσω.
Το διάλειμμα ήταν η τέλεια ευκαιρία για σόσιαλ και το ευχαριστήθηκα ξανά μαζί της. Το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου έγινε με στοματικό και κατευθείαν καβάλημα. Εδώ έδειξε ότι είναι για χαλαρές καταστάσεις κάτι που προσωπικά δεν με βρήκε σύμφωνο οπότε αφού πήρα την ευχαρίστηση που ήθελα από το θέαμα των βυζιών της, την έβαλα στα τέσσερα και την γάμησα με τον δικό μου ρυθμό. Λίγο βέβαια είχε αντίρρηση σε αυτό αλλά δεν επέμεινε πολύ και έλαβε τον πούτσο όπως ήθελα να τον δώσω. Η κωλάρα όπως και όλο της το κορμί ήταν από ωραία έως πολύ ωραία ενώ επίσης καύλα ήταν και τα βογγητά της. Κράτησε σωστά το σώμα της μέχρι να χύσω, μετά από αρκετά λεπτά... Το παράπονο μου βέβαια ότι θα ήθελα να την πάρω λίγο πιο δυνατά, όχι όμως ότι δεν θα ξαναπήγαινα μαζί της, είμαι κάπου ενδιάμεσα από το σίγουρα και το μπορεί.
Πάντως αν πάτε σημασία έχει ότι θα γαμήσετε την γυναικά των φωτογραφιών αλλά και σαν παρέα θα την ευχαριστηθείτε, είναι καλή...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 26, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Διαγραμμένο μέλος 185569
Προμότορας
Εγγραφή:
12 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
230
Likes:
4.826
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, mancunian1986, Yatoputso και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Ιανουαρίου, 2024
Πολυ τα στρογγυλευεις αδερφε και θα πάρεις κανεναν στο λαιμό σου.
review reaction 3 review reaction 1 bigmountain, hornyasfuck, Johnny Red2
07 Φεβρουαρίου, 2024
Δεν θέλω να πάρω κανέναν στο λαιμό μου, την εμπειρία μου περιγράφω
S
sapiokoilias
review reaction 1 hornyasfuck, Johnny Red2
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2