Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 5 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ξεκινωντας την κριτικη θελω να αναφερω την παντα οπως παντα εξυπηρετηση του γραφειου και ειδικα στην ανταποκριση των απαντησεων στις ερωτησεις μου για μια κατασταση που ειχε δημιουργηθει.Τωρα στο κυριως θεμα δεν εχω να πω πολλα πραγματα η Angie ειναι μια milf προσχαρη και ευχαριστη με ενα παρα πολυ ωραιο σωμα για την ηλικια της και ειδικα το πισω μερος δικαιολογωντας την αργεντινινη καταγωγη της δεκτικη σχεδον σε ολα, πιπα πολυ καλη στησιμο πολυ καλο και ειδικα στα τεσσερα αλλα η διεισδυση παρα πολυ ευκολη γιατι πρεπει να εχει κανει παραπολλα χιλιομετρα και λογω τζελ με αποτελεσμα να μην υπαρχει η καταλληλη αισθηση φιλια απλα οκ δεκτικη αλλα οχι με αναλογο παθος.Γενικως μια απλη συναντηση χωρις το τιποτε το ιδιαιτερο με καλη αλλα και επαγγλμετικη διαθεση.Μπορει βεβαια και εγω να εχω λιγη ευθυνη για το τελικο αποτελεσμα μια και ηταν και καταδρομικη επιλογη αλλα τηνγουσταρα και απο τις φωτο και το βιντεο που εχει αλλα και λογω και της προκαταληψης μου για τα σχολια και της καταστασης που εχει αναφερθει..
Υ.Γ.Πρεπει να αναφερω οτι η κοπελα ηταν καθαρη οπως και δωματιο της συμαζεμενο αν και μικρο και παρατηρησα οτι εχει και προφανως χρησιμοποιει ολα τα απαραιτητα για την σωματικη υγεινη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 25, 2024
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή