Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 4 10
Γενική βαθμολογία
 
4.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
4.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Πήγα για incall στο χωρο της στον Κεραμεικό (κακή τοποθεσία του ξενοδοχείου) πριν λίγες ημέρες... όταν ανοιξε η πόρτα νόμιζα ότι ήταν άλλη κοπέλα... με υποδέχτηκε με κάτι σαν πιτζάμες από τη λαϊκή και έμοιαζε σαν καθαρίστρια (φουλ ξενερωμα).
+10 κιλά τουλάχιστον από ότι οι φώτο και το μαλλί μαύρο χωρίς τις ξανθιές ανταύγες που βλέπετε στις φώτο (τα είχε έτσι παλιότερα μου είπε) που την κάνουν να μοιάζει με άλλο ατομο!
Έπρεπε να φύγω απευθείας και το μετάνιωνα κάθε στιγμή του ραντεβού.
Της ζήτησα νερό και ούτε αυτό δεν είχε να προσφέρει...

Τέλος πάντων ξεκινάμε με φιλιά τα οποία ευτυχώς ήταν ωραία (βαθία με γλώσσα και έχει ένα σκουλαρίκι στη γλώσσα που εμένα μου άρεσε), μετά πίπα τυπική σχετικά ωραία, και μετά σεξ τυπικό όπου και τελείωσα σχετικά γρήγορα να φύγουν τα πολλά.

Πάω για μπάνιο το οποίο είναι στον ίδιο χώρο και σε φαίνεσαι (πολύ άβολο ειδικά αν θες να κατουρήσεις πχ)...

Επιστρέφω και πιάνουμε κουβέντα όπου μου λέει πως είναι η πρώτη της φορά στην ελλάδα και ότι οι άλλες κριτικές δεν είναι για εκείνη και ότι της το είπε και κάποιος άλλος αυτό και ότι είναι 30 ετών από την Ουκρανία και όχι Ρωσία (λεπτομέρειες).

Πάμε μετά από λίγο να ξεκινήσουμε 2ο γυρο όπου ήταν από τις πιο τραγικές φάσεις που έχω ζήσει... επειδή είχα ξενερώσει με την όλη φάση δεν μου πολυ σηκωνόταν και την έβαλα να μου πάρει πίπα όπου στο 3ο λεπτο μου λέει δεν γίνεται άλλο μέχρι 3 λεπτά είναι το πρόγραμμα και αρχίζω να φορτώνω... της λέω συνέχισε λίγο ακόμα και με το που νιώθω ότι μου σηκώνεται λίγο της λέω στήσου στα 4. Εκεί προσπαθησα να συγκεντρωθώ και να περάσω καλά και να τελειώσω αλλά η τύπισα ήταν βουβο κομοδίνο εντελώς οπότε και μου ξαναέπεσε. όταν το κατάλαβε αυτό γυρνάει και μου λέει "μα καλά γιατί σου έπεσε έχεις πρόβλημα; τέτοια γίνονται στους 50χρονους και όχι στους 30χρονους" όπου οριακά κρατήθηκα να μην τη βρίσω και να την κράξω για την συμπεριφορά της. μην τα πολυλογώ της λέω καλά άστο πάμε πάλι πίπα και μου λέει ααα δεν γίνεται ξανά... της λεω τι εννοεις;;; μου λέει σου πηρα πίπα 5' δεν γίνεται άλλο αλλά τσπ... πάει να μου πάρει πίπα με το προφυλακτικό, της λέω βγάλτο τι κάνεις; μου λέει όχι δεν γίνεται πρέπει να ξανακάνεις μπάνιο αν είναι... ε κάπου εκεί της λέω καλά εντάξει άστο κοπέλα μου... έκανα ένα γρήγορο ντουζ βρίζοντας από μέσα μου κ από έξω μου και ντύθηκα κ έφυγα στα 50' (παρεπιπτόντως έιχε βάλει alarm στα 40 λεπτά το οποίο χτύπησε την ώρα του σεξ και μου είπε έχεις άλλα 5-10 λεπτά).

Από τις χειρότερες εμπειρίες μου, τραγική η συμπεριφορά της κοπέλας πέρα από την διαφορά στην εμφάνιση (το γραφείο πρέπει να σταματήσει το τόσο photoshop επιτέλους!)

ΥΓ: επίσης καπνίζει κάτι σαν ηλεκτρονικό (δεν καταλαβαίνω γιατι το γραφείο γράφει σε όλες τις κοπέλες ότι δεν καπνίζουν ενώ καπνίζουν ολες) αλλά είχα ζητήσει να μην καπνίζει στο ραντεβού

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Ιαν 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
435
Πόντοι:
281
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 4 THV, BisexualWannabe, xagnostos2006 και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιανουαρίου, 2024
Κρίμα φίλε που πέρασες τόσο χάλια... κρίμα.
Ευχαριστούμε πάντως για την κριτική για να μην την επιλέξει κανείς από δω κ πέρα..
review reaction 1 monogamous, Johnny Red2
28 Ιανουαρίου, 2024
Πολύ κακή εμπειρία! Η πληρωμή πως γίνεται, μόλις πας;
review reaction 1 Johnny Red2
28 Ιανουαρίου, 2024
Πηγες και είδες άλλο από αυτό που περίμενες και σου μοστραρανε σε φωτό και ενώ ξενέρωσες,τελικά έμεινες.
Πηγες να την βρίσεις και κρατήθηκες.
Σε έκανε ρεζίλι και να νιώσεις άσχημα και πηγες στο μπάνιο και έβριζες από μέσα σου.
Ε συγνώμη κιόλας.αλλα καλά σου έκανε ρε φίλε.εισαι η αιτία που κάτι τέτοιες βγάζουν λεφτά.απλα πράγματα.
Τουλάχιστον την επόμενη φορα,πιστεύω ξέρεις τι πρέπει να κανείς .
review reaction 1 Johnny Red2, Aragorn135
28 Ιανουαρίου, 2024
τρατζικ εμπειρια
σεβασμος 0 στα ωραια μας τα ευρουλακια....
review reaction 1 Johnny Red2
28 Ιανουαρίου, 2024
μη φοβαστε να φευγετε με το που δειτε οτι οι φωτογραφιες ηταν πριν 10 χρονια.καλα εκανες και τη μαυρισες,να γλιτωσεις κοσμο,η μαλακια ειναι οτι πεταξες στα σκουπιδια 140 ευρω.
review reaction 1 old boy, monogamous
29 Ιανουαρίου, 2024
Δεν καπνίζουν όλες. Και όσες καπνίζουν πολύ καλά κάνουν. Smoking is a personal choice. Τώρα για το γραφείο που γράφει σε όλες τις κοπέλες ότι δεν καπνίζουν, φαντάζομαι το κάνει γιατί υπάρχουν ιδιότροποι πελάτες. Λες και πρόκειται για κάποιο σπουδαίο ζήτημα στην τελική. Αν είσαι από αυτούς που δεν τους αρέσει το κάπνισμα, ζητάς να μην καπνίζει στο ραντεβού (όπως έκανες εσύ) και τέλος το θέμα. Απλά υπάρχουν και κάτι ιδιότροποι που χωρίς να έχει καπνίσει καν η κοπέλα στο ραντεβού, μιζεριάζουν ότι είχε μια εσάνς τσιγάρου στο φιλί. Ρε δεν μας χέζετε; Κλείστε ερωτικό ραντεβού με καλόγρια που δεν πίνει δεν καπνίζει. Είναι ό,τι πρέπει για την περίπτωσή σας.
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6