Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 6 10
Call-Girls
18359
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Διάβαζα τις προάλλες την κριτική που ανέβασε κάποιος για την Αμάντα και θυμήθηκα πως είχα την χαρά να την συναντήσω πριν δύο μήνες που πέρασε από Θεσσαλονίκη. Μου είχε πει ότι θα ξαναέρθει κάποια στιγμή και πιστεύω πως το πρακτορείο πρέπει να το κανονίσει το συντομότερο γιατί μιλάμε για μια βίζιτα πραγματικά πολύ καλή στην δουλειά της.
Οι φωτογραφίες είναι αληθινές και εκτός από πολύ όμορφη έχει και πολύ καλό σώμα. Στο κρεβάτι είναι πολύ καλή και συμμετέχει ενεργά. Μύριζε πολύ ώραια φορούσε καυτά εσώρουχα και ήταν πολύ καθαρή. Φοβερά φιλία με γλώσσα και πολύ δυνατό τσιμπούκι που ακόμα το θυμάμαι. Έχυσα δύο φορές, την μια ενώ ήμουν από πάνω και την άλλη ενώ ήμουν από πίσω και θαύμαζα τον όμορφο κώλο της. Το μόνο αρνητικό για εμένα είναι ότι έχει κάποια τατουάζ (2-3 δεν θυμάμαι ακριβώς). Σίγουρα όταν θα ξαναέρθει θα την πάρω αυτή τη φορά ίσως και 1,5 ώρα γιατί ήταν ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει από το συγκεκριμένο πρακτορείο μέχρι τώρα.
Δυστυχώς λόγω περιορισμού στη βαθμολογία πήρε σε όλα 7 αντί για 9.
Να τα φέρνετε πιο συχνά αυτά τα κορίτσια που παίρνουν καλές κριτικές...
Οι φωτογραφίες είναι αληθινές και εκτός από πολύ όμορφη έχει και πολύ καλό σώμα. Στο κρεβάτι είναι πολύ καλή και συμμετέχει ενεργά. Μύριζε πολύ ώραια φορούσε καυτά εσώρουχα και ήταν πολύ καθαρή. Φοβερά φιλία με γλώσσα και πολύ δυνατό τσιμπούκι που ακόμα το θυμάμαι. Έχυσα δύο φορές, την μια ενώ ήμουν από πάνω και την άλλη ενώ ήμουν από πίσω και θαύμαζα τον όμορφο κώλο της. Το μόνο αρνητικό για εμένα είναι ότι έχει κάποια τατουάζ (2-3 δεν θυμάμαι ακριβώς). Σίγουρα όταν θα ξαναέρθει θα την πάρω αυτή τη φορά ίσως και 1,5 ώρα γιατί ήταν ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει από το συγκεκριμένο πρακτορείο μέχρι τώρα.
Δυστυχώς λόγω περιορισμού στη βαθμολογία πήρε σε όλα 7 αντί για 9.
Να τα φέρνετε πιο συχνά αυτά τα κορίτσια που παίρνουν καλές κριτικές...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 21, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή