Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 10 10
Call-Girls
69049
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Ζήτησα καπό το γραφείο slim fit και μου την πρότειναν.
Είναι σίγουρα πιο γεματουλα από τις φωτό. Από την αρχή κέντρα γιατί δεν ήθελε να κάνει μπάνιο. Έπλυνε τα χέρια με το ζόρι.
Πρόστυχη ωραία φάτσα.
Αισθανόμουν ότι βιαζόταν να με κάνει να τελειώσω. Όταν της είπα ότι θα τελειώσω μια φορά συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό.
Πίπα καλή αλλά τον τραβούσε πολύ προς τα πίσω Κ με πονούσε. Σε άλλους μπορεί να αρέσει.
Έχει πολλά τατουάζ. Βυζι για τεράστιο πλαστικό ήταν πολύ ωραίο.
Ωραίο μουνακι.
Σεξ δεν ήθελα. Hand job μέτριο. Τακούνια ζήτησα κ έφερε μπότες.
Γενικά είμαι μπερδεμένος. Ο λόγος που δεν την προτείνω είναι η αίσθηση ότι βιαζόταν. Κ βέβαια με το που τελειώνω στα 40’ πάει τουαλέτα. Ετοιμάζεται και μου ανακοινώνει ότι καλεί το ταξί. (Εννοείται ότι δεν έκανε μπάνιο )
Είναι σίγουρα πιο γεματουλα από τις φωτό. Από την αρχή κέντρα γιατί δεν ήθελε να κάνει μπάνιο. Έπλυνε τα χέρια με το ζόρι.
Πρόστυχη ωραία φάτσα.
Αισθανόμουν ότι βιαζόταν να με κάνει να τελειώσω. Όταν της είπα ότι θα τελειώσω μια φορά συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό.
Πίπα καλή αλλά τον τραβούσε πολύ προς τα πίσω Κ με πονούσε. Σε άλλους μπορεί να αρέσει.
Έχει πολλά τατουάζ. Βυζι για τεράστιο πλαστικό ήταν πολύ ωραίο.
Ωραίο μουνακι.
Σεξ δεν ήθελα. Hand job μέτριο. Τακούνια ζήτησα κ έφερε μπότες.
Γενικά είμαι μπερδεμένος. Ο λόγος που δεν την προτείνω είναι η αίσθηση ότι βιαζόταν. Κ βέβαια με το που τελειώνω στα 40’ πάει τουαλέτα. Ετοιμάζεται και μου ανακοινώνει ότι καλεί το ταξί. (Εννοείται ότι δεν έκανε μπάνιο )
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;