Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 25 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Αλεξανδρα ειναι ενα κωλοφτιαγμενο γκομενακι , εμπειρο , που θα σε αφησει να γαμησεις οσο αντεχεις, χωρις να δυσανασχετησει και θα στηριξει ανετα την εικονα της αχορταγης τσοντας που θελει να πλασαρει.

Αρχικα ειναι κοντη με 2 τεραστια φτιαγμενα μπαλονια, ακρως εκφυλα αλλα σκληρα οχι πετρες εντελως αλλα σιγουρα εχω δει στο ιδιο μεγεθος πολυ καλυτερες δουλειες. Οποτε οποιος ειναι φαν του νατουραλ προσπερναει. Γυμνασμενη , τρομερη πατουρα(λογικα κατι θα εχει πειραχθει κ εδω), στο προσωπο εμενα δεν μου αρεσε λογω των επεμβασεων αλλα μην φανταστει κανεις κανενα αλιεν πχ. Μαλλι οχι του δικου μου γουστου αλλα μπιμπο εντελως. Ωραιο καθαρο μουνακι, στενο , απαραιτητη η λιπανση με τζελ η φυσικα.

Στα μετα του αγωνα, ειναι καλη στο σοσιαλ αλλα εχει την ταση να μιλαει λιγο παραπανω, οχι για να κλεψει χρονο αλλα για να σου πουλησει ολοκληρωμενο πακετο εσκορτιλας.

Τωρα στον αγωνα που ειναι το ζουμι.Γουσταρει να λεει και να ακουει ανωμαλιες, της αρεσουν οι σκληρες πουτσες και θελει να την γαμας δυνατα. Ισως σηκωνει πολλες ανωμαλιες γιατι εχει καλο ρεπερτοριο dirty talk, αλλα εγω εμεινα στα basic, δηλαδη σφαλιαρες κωλο, βυζι, κανα ελαφρυ τσοκινγκ, φτυσιματα και βρισιμο.

Την γαμησα τερμα βαθια οσο πηγαινε , τουλαχιστον 45 λεπτα σερι την πρωτη φορα, δεν γκρινιαξε καθολου, σε οσες στασεις και να αλλαξα και μαλιστα γουσταρε παραπανω το πλαγιο παρα το doggy που προτιμανε οι πορνογκομενες(για να μην βλεπουν ποιος της γαμει προφανως).
Cow και reverse αντεχει ωρα και ευκολα την γαμας αεροπλανικα ελεω μινιον υψους κτλ.
Highlight το reverse cow να κραταει τεντα τα ποδια ανοιχτα στο αερα και να την γαμαω σαν μανιασμενος ενω μου αραδιαζε τρομερες ευφανταστες μαλακιες για να με ανεβασει.

Φιλαει φουλ παρολο που η καρτελα της δεν το γραφει , δεν ξερω αν τα παιρνει στομα /μουτρα εγω της ελουσα τα βυζομπαλα και τις 2 φορες.

Στοματικο το παλευει το ντιπ και μαλιστα παιρνει αναποδες οταν δεν τα καταφερνει και σκυλιαζει μετα.

Γενικα κανει ενα πολυ τιμιο πορνογαμησι που το ριχνει η ελλειψη κωλου και cif/cim( βαση καρτελας). Επισης το κοστος για 2ωρο βγαινει 290 ενω για 1.5 παει +80 απο τα 150 πραγμα που δεν βγαζει κανενα νοημα αλλα τεσπα, απλα δεν ειχα χρονο εγω για 2ωρο.

Το γραφειο καθυστερει αρκετα να απαντησει και αναγραφει λαθος ινφο με βαση το dfk εκτος κι αν η ιδια τα δινει κατ επιλογη , αλλα δεν νομιζω.

Οποιος θελει να γαμησει δυνατα ενα κωλοφτιαγμενο πορνηδιο μπαινει με τα μπουνια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
jason155
Ανώτερος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
5.253
Πόντοι:
5.391
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ydroxoos7, andronikos3, Trelogeros και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιανουαρίου, 2024
Από την κριτική μου:
Στο σόσιαλ τώρα μου είπε αυτό που έγραψα και στο νήμα της στην ερώτηση μου γιατί γράφει άλλα αντί άλλων στο σάιτ του γραφείου
Μου απάντησε ότι κάνει τα πάντα όλα αρκεί να της το βγάζει ο πελάτης και διασκεδάζει και αυτή το σεξ με τον κάθε παρτενέρ δεν το κάνει αγγαρεία
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1