Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 2 10
Call-Girls 14275
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Δυσκολη η απόφαση για το σημερινό ραντεβού διότι πολύ απλά δεν έχει κριτικές και όσοι εχετε διαβάσει τις κριτικές μου θα ξέρετε ότι πολύ σπάνια πηγαίνω σε κορίτσι χωρίς κριτικές .ο λόγος παρολαυτα που εκανα την επιλογη με την κοπελα ,είναι ότι συνήθως το συγκεκριμένο γραφείο φέρνει καλές κοπέλες με καλά προγράμματα τις περισσοτερες φορες ,οποτε και εμπιστέφτηκα την κοπέλα στο τηλέφωνο και τελικά είχε δίκιο που μου την προτεινε.
τζασμίν λοιπόν .από ουγγαρία και όχι από πορτογαλία ,όπως μου πε η ίδια. 25 χρονών είπε οτι ειναι μπορεί να την έκανα και 27 28. φοβερό σώμα με απίστευτη κωλάρα πρόσωπο οχι κατι το απιθανο αλλα με καυλιάρικο βλεμα ,κοντή σχετικά γύρω στο 1.60 το βυζί ήταν το μόνο αρνητικό σε όλο το ραντεβού διότι προσωπικά εμένα δεν μου αρέσουν τα σιλικονάτα βυζιά αλλά νομίζω ότι οποιονδήποτε άλλος που δεν έχει αυτή την περιέργεια θα του αρέσουν σίγουρα .τεσσάρι είναι το βυζί με σιλικόνη.
πολύ θερμη στο δωματιο, φοβερά γλωσσόφιλα στα οποία χειλη έχει και εκεί λιγο σιλικόνη σε βαθμό μη ενοχλητικό ομως . όχι αυτό που λέμε τύπου πάπιας .πολύ καλή λοιπόν και στο πρόγραμμα ,πολύ ωραίο μουνάκι το οποίο το έγλειψα για αρκετή ώρα, πίπα με deepthroat πολύ καλή, επίσης και στο σεξ πάρα πολύ δυνατή κ ένα τελευταιο κ θετικό στοιχείο , είναι ότι μιλάει πολύ καλά αγγλικά η κοπέλα(επιτελους ελεος πια με αυτα τα ισπανικα κ τα πορτογαλικα με τις λατινες).

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 19, 2024
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
61
Πόντοι:
7.180
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, andronikos3, monogamous και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιανουαρίου, 2024
Είσαι σίγουρος για την σιλικόνη? Συνήθως στο site γράφουν ποιες έχουν και ποιες όχι, δεν ντρέπονται και στην συγκεκριμένη γράφει 3,5C natural.
19 Ιανουαρίου, 2024
ε καλα μπαμ κανει η φωτο οτι ειναι σιλικονη,παλι καλα π το επιβεβαιωσε ο ανθρωπος μην την πατησει κανενας.
ολα τα γραφεια παμπολλες φορες γραφουν ο,τι ειναι φυσικα ενω ειναι πλαστικα...
19 Ιανουαρίου, 2024
Καλησπέρα φίλε μου, επειδή έχω σκοπό να την πάρω, δύο πράγματα να σε ρωτήσω
Το στήθος είναι απαλό ή σκληρό στην αφή?
Και αν εγλειψε μπάλες στην πίπα.
Σε ευχαριστώ
19 Ιανουαρίου, 2024
Καλησπέρα φίλε μου.
Επειδή σκοπεύω να την πάρω την κοπέλα
Δύο ερωτήσεις
Το βυζί είναι μαλακό στην αφή ή σκληρό?
Και αν εγλειψε μπάλες στην πίπα
Ευχαριστώ
20 Ιανουαρίου, 2024
λιωστης ...φιλε ουτε πολυ σκληρο θα ελεγα οτι ειναι αλλα ουτε κ μαλακο.μπαλες γλυφει κ πολυ καλα μαλιστα
20 Ιανουαρίου, 2024
xymor ειμαι 100% σιγουρος.αν την δεις face to face που λεμε μπορει κ να μην το καταλαβεις αν ξαπλωσει ομως κ πας για γλυφομουνι θα δεις τις τομες κατω ακριβως απο το βυζι
20 Ιανουαρίου, 2024
TOMCRUISE πολυ σωστος στην παρατηρηση φιλε μου πολλες φορες τα λαθη στα χαρακτητιστικα η στο προγραμμα μπορει να ειναι λογω μη καλης συννενοησης κοπελας γραφειου να φταινε κ οι δυο η μονο η μια πλευρα.αλλα δεν μπορεις να ξερεις.παντως εγω προσωπικα επειδη εχω φαει παρα πολλες φολες στο παρελθον με τετοιου τυπου μπερδεματα κ οι περισσοτερες ειναι απο το gde που πλεον δεν μπαινω καν στον κοπο να παρω τηλ ουτε να μπω στο σαιτ, το συγκεγκριμενο γραφειο ειναι ψιλοστανταρακι που λεμε γιατι προφανως ξεκαθαριζει απο τις κοπελες τι θελει απο αυτες.τωρα απο κει κ περα σιγουρα λαθη γινονται δεν το συζηταμε
review reaction 1 TOMCRUISE
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7