Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 42 10
Call-Girls
238893
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ημερομηνία συνάντησης τυχαία.
Επικοινωνία μαζί της σχετικά δύσκολη. Θέλει λίγο υπομονή γιατί απαντάει η ίδια.
Πρόσωπο μέτριο, αλλά σώμα αντικειμενικά η κοπέλα έχει κορμάρα και έτσι ανεβαίνει αμέσως η γενική εντύπωση.
Στις υπηρεσίες της δεν είχα κανένα παράπονο.
Φιλιά με γλώσσα μέχρι το λαρύγγι. Εντάξει πάντα φροντίζω κι εγώ στο θέμα της υγιεινής να είμαι σπαθί.
Πίπα με πολλές βυθίσεις τέρμα στόμα.
Σεξ ενεργητικό στα όρια του επιθετικού. Βέβαια δεν την άφησα σε ησυχία αλλά και αυτή δεν μάσησε και ακολούθησε σε ρυθμό. Είναι κι αυτό το κορμί που είναι χάρμα οφθαλμών και σου δίνει την ορμή για γαμήσι μέχρι τελικού αδειάσματος.
Νομίζω ότι από τις ανεξάρτητες είναι μια από τις καλύτερες επιλογές έστω και με την αύξηση τιμής που πήρε τελευταία. Ειδικά στις υπηρεσίες παίρνει άνετα εννιά. Καλά γαμησια.
Επικοινωνία μαζί της σχετικά δύσκολη. Θέλει λίγο υπομονή γιατί απαντάει η ίδια.
Πρόσωπο μέτριο, αλλά σώμα αντικειμενικά η κοπέλα έχει κορμάρα και έτσι ανεβαίνει αμέσως η γενική εντύπωση.
Στις υπηρεσίες της δεν είχα κανένα παράπονο.
Φιλιά με γλώσσα μέχρι το λαρύγγι. Εντάξει πάντα φροντίζω κι εγώ στο θέμα της υγιεινής να είμαι σπαθί.
Πίπα με πολλές βυθίσεις τέρμα στόμα.
Σεξ ενεργητικό στα όρια του επιθετικού. Βέβαια δεν την άφησα σε ησυχία αλλά και αυτή δεν μάσησε και ακολούθησε σε ρυθμό. Είναι κι αυτό το κορμί που είναι χάρμα οφθαλμών και σου δίνει την ορμή για γαμήσι μέχρι τελικού αδειάσματος.
Νομίζω ότι από τις ανεξάρτητες είναι μια από τις καλύτερες επιλογές έστω και με την αύξηση τιμής που πήρε τελευταία. Ειδικά στις υπηρεσίες παίρνει άνετα εννιά. Καλά γαμησια.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 12, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Από την φωτο που φαίνεται η κωλοχαραδρα της θα έλεγα πως το δίνει αβέρτα.
Ρωτάω γιατί ειδικά από τις φωτο που φαίνονται ποδαράκια έχω αρχίσει να την βάζω στο ραντάρ...καθώς και από κάποια σχόλια...
νταξει αμα την εχεις αλογισια χλωμο το κοβω