Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 39 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 255195
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Το ραντεβού κλείστηκε από την προηγούμενη μέρα και το κορίτσι χτύπησε την πόρτα με μικρή καθυστέρηση ντυμένο πολύ καθημερινά, κάτι σαν φόρμες και sneakers αν θυμάμαι καλά.

Λίγες κουβέντες και αφού πέταξε τα ρουχαλάκια της πήγε για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα 2-3 λεπτών, έβαλε τις γόβες τις που της είχα ζητήσει να έχει μαζί της και ήρθε στο κρεβάτι. Αναγνωριστικά φιλάκια με πολύ λίγη χρήση γλώσσας και κατέβασμα στον Φρίξο για την απαραίτητη γνωριμία ο οποίος απόλαυσε ιδιαιτέρως την τεχνική κατάρτιση της κορασίδος. Προσπάθεια για περιποίηση από πλευράς μου αλλά το κορίτσι έκλεινε τα πόδια του, δεν ξέρω αν δεν της άρεσε ή αν γενικά το αποφεύγει, οπότε είπα να μην την ταλαιπωρώ και την γύρισα στην άκρη του κρεβατιού για λίγο MF στο οποίο ούτε αντέδρασε ούτε παραπονέθηκε. Λάστιχο και καβάλημα από την νεαρά και μετά από 2-3 λεπτά ήρθε το τελείωμα μέσα της.

Μπανάκι εκατέρωθεν, τσιγαράκι, λίγο κουβεντούλα σχετικά με την πορνοκαριέρα της και τα μαγαζιά που έχει περάσει και έναρξη δεύτερου γύρου πάλι με πίπα, λάστιχο και γύρισμα στα τέσσερα να απολάυσω την θέα που είναι αντικειμενικά πολύ καλή και μετά από κανένα 10λεπτο τελέιωμα πάλι μέσα της.

Κουβέντας συνέχεια και στο 1:15 ξεκίνησε να ετοιμάζεται για τα αποδυτήρια.

Σε γενικές γραμμές ένα τίμιο ραντεβου χωρίς τίποτα εντυπωσιακό που θα το θυμάμαι για μήνες, πολύ ωραίο τυπάκι, ξύπνιο, με καλή αίσθηση του χιούμορ που μιλάει ανοιχτά. Μικρό σωματάκι, καθαρό στολισμένο με κάμποσο μελάνι αλλά τα βυζάκια της (πλαστικά) μοιάζουν λίγο αταίριαστα με το υπόλοιπο σώμα και είναι αρκετά σκληρά στην αφή.

Έγραψα ίσως ξαναπάρω αλλά μάλλον θα ξαναπάρω γιατί κάτι μέσα μου λέει πως το κορίτσι αποδείδει καλύτερα με γνωστούς πελάτες, οψόμεθα....

Γαμάτε γιατί χανόμαστε....Γερο-μύστηςΓερο-μύστηςΓερο-μύστης

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 12, 2024
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
SilverAries
Ανώτερος
34
Πόντοι:
5.391
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 elpotero, Yagulas, SailorGr και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιανουαρίου, 2024
σωστός την έχω πάρει ουτε κ εγώ θυμάμαι πόσες φορές .μετά το 2-3 ραντεβού θα δεις ένα άλλο κορίτσι .πολύ πιο δοτική
review reaction 1 Km7699
14 Ιανουαρίου, 2024
Η ημερομηνία πραγματική ή ενδεικτική;;;
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2