Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 184 10
Call-Girls
756894
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Το ραντεβού μας κλείστηκε εύκολα και γρήγορα από την προηγούμενη μέρα. Ήρθε με μια μικρή καθυστέρηση λόγω μιας μικρής κακής ασυνεννοησίας αλλά το ανταπέδωσε και με το παραπάνω. Μπορεί να μην είναι ψηλή κοπέλα αλλά το σώμα της είναι άψογο. Ήρθε φορώντας ένα μακρύ φόρεμα που είμαι σίγουρος ότι όποιος την είδε με αυτό θα ήθελε να την σκίσει. Μετά το ντους μας και αφού με είχε καύλωσει πολύ τον εξαφάνισε στο στόμα της και της έβαλα τη σφήνα της, στη συνέχεια μου ζήτησε να γαμήσω πρώτα την κωλάρα της γιατί είχε καυλώσει πολύ και ήθελε πρώτα να τον φάει από εκεί και μετά από το μουνί της. Και τις 2 φορές που τελείωσα ήταν στο στόμα της και τα κατάπιε.
Κάποια στιγμή θα ξανασυναντηθούμε στο BIll
Κάποια στιγμή θα ξανασυναντηθούμε στο BIll
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 24, 2023
Διάρκεια
2 ώρες
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιανουαρίου, 2024
Η τιμή για το δίωρο ποια ήταν φίλε μου?
Junax
11 Ιανουαρίου, 2024
Το κορίτσι είναι εγγύηση, ζεί για το οθωμανικό δίκαιο. Θυμάμαι την πρώτη φορά που την πήρα εγώ ήθελα από μπροστά πρώτα αλλά δεν μου άφησε κανένα περιθώριο , ήθελε από τον κωλο, όπως και έγινε. Στο τέλος της συνεδρίας της δίνω τα λεφτά και μου λέει " όχι δεν θα σου χρεώσω το κωλι γιατί εγώ το ήθελα ". Φυσικά δεν το δέχτηκα αλλά μόνο με αυτήν την κίνηση καταλαβαίνεις ότι έχεις να κάνεις με άνθρωπο πρώτα και όχι με ξεπετα.
White Othellos
12 Ιανουαρίου, 2024
Junax, μου ζήτησε 240 για τις 2 ώρες με όλα μέσα εκτός του squirt που ήθελε +30 € αλλά δεν είναι κάτι που με ενδιέφερε. Τα χρήματα της τα είχα στο κομοδίνο και τα πήρε από εκεί στο τέλος. Ναι, η γυναίκα δεν είναι πιτσιρίκα αλλά ζεί για το σεξ και να σε ικανοποιήσει
Hades13
31 Ιανουαρίου, 2024
καλησπερα πως θα μπορουσα να την βρω?
B
bababoom
02 Φεβρουαρίου, 2024
bababoom, μπορείς να το βρείς στην υπογραφή της κάτω από κάθε δημοσίευση που κάνει καθώς και στο προφίλ της. Εάν δεν στα εμφανίζει, γράψε παραπάνω σχόλια και θα το δείς
Hades13
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5