Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 19 10
Call-Girls
117812
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Μισή Κυπραία φοιτήτρια της διπλανής πόρτας
Με σιδεράκια μακρυμαλλούσα κοντοπούτανη που όσο μπόι της λείπει το έχει σε βυζιά
και με φοβερή διάθεση, μαγκάκι φίνο που σε κάνει το στυλάκι της να γελάς αλλά όταν η φάση φτάσει στο σεξ τότε ξεχνάς όλα τα παραπάνω
Ήρθε με ένα μακρύ μαύρο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και μαύρες χοντροτάκουνες γόβες
Εμφάνιση αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες γυναίκα με πιασίματα όχι χοντρή , τόσο όσο πρέπει να είναι θηλυκό το κορμί
Στα του σεξ, πίπα εξαιρετική καραμέλωμα σωστό, Μανιτζέβελι όπως είναι βολεύουν όλες οι στάσεις μαζί της, ντουζάκι παρέα γλωσσόφιλα φούλ
Εμφανισιακά ακριβώς το αντίθετο με την Αλεξάνδρα του ίδιου γραφείου γιατί τα πάντα επάνω της φυσικά
Εξαιρετικές και οι δυο.
Θα ρωτήσω και για ντούο
Σίφουνας η μια Ανεμοστρόβιλος η άλλη
Εύγε Αθηνά
Με σιδεράκια μακρυμαλλούσα κοντοπούτανη που όσο μπόι της λείπει το έχει σε βυζιά
και με φοβερή διάθεση, μαγκάκι φίνο που σε κάνει το στυλάκι της να γελάς αλλά όταν η φάση φτάσει στο σεξ τότε ξεχνάς όλα τα παραπάνω
Ήρθε με ένα μακρύ μαύρο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και μαύρες χοντροτάκουνες γόβες
Εμφάνιση αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες γυναίκα με πιασίματα όχι χοντρή , τόσο όσο πρέπει να είναι θηλυκό το κορμί
Στα του σεξ, πίπα εξαιρετική καραμέλωμα σωστό, Μανιτζέβελι όπως είναι βολεύουν όλες οι στάσεις μαζί της, ντουζάκι παρέα γλωσσόφιλα φούλ
Εμφανισιακά ακριβώς το αντίθετο με την Αλεξάνδρα του ίδιου γραφείου γιατί τα πάντα επάνω της φυσικά
Εξαιρετικές και οι δυο.
Θα ρωτήσω και για ντούο
Σίφουνας η μια Ανεμοστρόβιλος η άλλη
Εύγε Αθηνά
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Έχουν πλέον την έχω στανταρακι και προσπαθώ κάθε φορά, να τελειώνω τέρμα μέσα λαρύγγια (εννοείται η καυλιτσα ΔΕΝ αφήνει ούτε σταγόνα)!
απλά μου το είπε στο διάλειμμα