Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 29 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Για καποιο λογο δεν με φιλησε στο στομα αλλα οχι οτι παρεξηγηθηκα, δεν πηγα για φιλια μονο για σεξ.
Με μια καλη εμφανιση, παρολο που εχει παρει κιλα, ειναι εσκορτ που σου γεμιζει το ματι. Η συμπεριφορα της σε κανει να αισθανεσαι ανετα και οτι εχεις πεσει σε καλα χερια. Πηρα οτι καλυτερο μπορουσα απο το σοσιαλ και με το βλεμμα της μου εκανε προσκληση για στοματικο. Μου εκανε ωραια κολπα με την γλωσσα και μου τον εβρεξε καλα με σαλιο. Ηταν απολυτα ανθεκτικη στο εντονο γλειψιμο στα βυζια, που ειναι πολυ καλα σε μεγεθος και παρολο που εχουν λιγη πτωση ηταν καυλωτικα.
Εβαλα την καποτα και μου τον σαλιωσε αλλη μια φορα με τσιμπουκι αντι να βαλει λιπαντικο. Εχει καλη αισθηση το μουνι της αλλα ακομα καλυτερη ηταν η συμμετοχη. Αντεξε στις δυνατες στροφες και μου εκανε ωραιο καβαλημα. Στον δευτερο γυρο χρειαστηκε λιγο σπρωξιμο στην αρχη αλλα στην συνεχεια εβαλε τα δυνατα της και μας βγηκε και αυτος καλος. Το πρωτο χυσιμο εγινε στην κοιλια της και το δευτερο στα βυζια της. Το γαμησι μαζι της αξιζε αλλα η τιμη στα 170 ειναι λιγο τσιμπημενη, για να λεμε την αληθεια...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 04, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή