Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 139 10
Call-Girls 326003
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ήταν από καιρό ένα απωθημένο μου να πάω με την Ιόλη και μια φίλη της: το είχα μάλιστα σκηνοθετήσει στο μυαλό μου και το γεγονός ότι δεν βγήκε τελικά όπως το ονειρευόμουνα, ίσως εξηγεί και τις επιφυλάξεις που θα εκφράσω παρακάτω.

Το ραντεβού κλείστηκε για 2-3 μέρες πριν τα Χριστούγεννα, με αρκετή κίνηση στους δρόμους και με υποχρεώσεις να τρέχουν γύρω γύρω. (Αλλος ένας λόγος που ανέβηκε το στρες...) Βρεθήκαμε σε πανδοχείο της Αγ. Παρασκευής, συμπαθές, και περιμέναμε λίγο την Άννα. να σημειώσω εδώ ότι με την Ιόλη συνευρίσκομαι πολλά χρόνια και είναι "πρώτο παιδί", την πάω πολύ σεξουαλικά αλλά και σαν τύπο, και την Άννα την είχα πάρει στο παρελθόν (βυζάρες γαρ) αλλά δεν την είχα τιμήσει εδώ και καιρό.

Οταν ήρθε και η Α για να "αρχίσει το μάτς", έβγαλε μια πολύ μεγάλη φιλικότητα και άνεση: αυτό μου αρέσει πολύ αλλά ίσως δεν προσθέτει στην κάβλα και τον αισθησιασμό που περιμένεις όταν θες να κάνεις παρτούζα με δύο γκόμενες. Ναι, χαλαρώνει να μιλάς για την βλακεία που δέρνει τους Έλληνες οδηγούς και την κίνηση στους δρόμους αλλά σίγουρα δεν είναι ερεθιστικό.

Τέλος πάντων, άρχισαν την περιποίηση και οι δύο αλλά σε διαφορετικά μέρη κι έτσι δεν πραγματοποίησα την φαντασίωσή μου να με πιπώνουν και οι δύο ταυτόχρονα... Ήθελα μετά να κάνουν ένα 69 ώστε να βλέπω τις γλώσσες τους στα μουνάκια τους αλλά (δεν το ζήτησα) και μείναμε στο γλειφομούνι της Α στην Ι ενώ της τον έχωνα βαθιά στο λαρύγγι, και αντίστροφα. Μετά φόρεσα σκουφάκι, έστησα την Ι στα 4 να γλείφει την Α, και της τον έβαλα για άρχή. Ήθελα όμως DP στην Ι και το κάναμε: η Α έβαλε το διπλό στραπ που είχα φέρει εγώ, η Ι κάθισε πάνω σε αυτό και της τον έχωσα από πίσω. Ωραία άισθηση αλλά επειδή (ως συνήθως) η Ι "κλέβει" λίγο στο πρωκτικό καμπυριάζοντας τη μέση της, δεν καταλάβαινα το στραπ της Α μέσα της. Βεβαίως και έχυσα όμορφα στο κωλαράκι της, αυτό θα έλειπε !!

Ο 2ος γύρος ήθελα να είναι πιο ενεργητικός εκ μέρους τους: να πάρω την Α ενώ θα με έπαιρνε η Ι με το δικό της στραπ. Δεν ευοδώθηκε τελικά: λίγο η άβολη στάση (κάτω η Α, ιεραποστολικά εγώ, πίσω μου η Ι - θα ήταν καλύτερα να ήμουν εγώ ανάσκελα), λίγο το χαλαρό της κουβέντας που δεν με κάβλωσε αρκετά, δεν υπήρξε 2η έκρηξη, όσο κι αν φιλότιμα προσπάθησε η Α με βαθιά πίπα για ώρα

Συμπέρασμα: τα κορίτσια είναι πολυ πρόσχαρα και κάνουν ωραίο παιχνίδι μεταξύ τους, αρκεί (1) να "γίνει λίγο ατμόσφαιρα" πριν (μην αφήσετε το ωραίο κουσκούς να σας φάει το χρόνο, χαμηλώστε και τα φώτα, βάλτε και την τσόντα στην ΤιΒί) και (2) να τους ζητήσετε ακριβώς αυτό που θέλετε. Ισως δεν ξέρουν τι καβλώνει τον καθένα, τι ζητάει από ένα τέτοιο ντούο, άρα πάνε με τον "μέσο όρο": αν λοιπόν δεν είσαι ο μέσος όρος, δεν παίρνεις αυτό που περιμένεις. Τα 270 ευρώ είναι όμως μαι καλή τιμή.

θα το ξαναπροσπαθήσω με την Ιόλη και μια φίλη της (μπορεί την Άννα, μπορεί τη Χριστίνα)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 20, 2023
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
270€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σεβαστός
97
Πόντοι:
1.061
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, Johnny Red2, el_pero και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιανουαρίου, 2024
Φιλε η Άννα κ η Χριστίνα που αναφέρεις έχουν εδώ νήμα ;;
06 Ιανουαρίου, 2024
Ήμουν έτοιμος για λάϊκ, κυρίως λόγω Ιόλης και ντούο αλλά μου την χάλασες στο δεύτερο μέρος...
review reaction 1 review reaction 3 TRR, spipis71
07 Ιανουαρίου, 2024
Και η Άννα και η Χριστίνα έχουν νήματα εδώ: πιστεύω πως είναι η Anna_pipinaki αλλά δεν είμαι σίγουρος. Της Χριστίνας έχω το νούμερο, αν το θες
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3