Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 12 10
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Λίλου με τα όλα της... γκέισα πραγματική.

Θα κάνει ότι θες, όπως το θές... θα σε ρωτήσει στην αρχή και θα το συζητήσει.... όλα σε νορμάλ πλαίσια.
Πρόσωπο ΤΕΡΜΑ ΓΛΥΚΥΤΑΤΟ.... δεν είναι το μοντελέ αλλά τέρμα κιουτ. Σώμα μικρή χαλάρωση που κρατιέται δλδ γυναίκα με πιασίματα... ίσως καλύτερα με 2-3 κιλά μείον αλλά γούσταρα.
Φυσικό και όμορφο βυζί με ρώγες που έκοβαν όταν καύλωσε.
Πεντακάθαρη και περιποιημένη. Ευγενική και δοτική μέχρι αηδίας δλδ... ήμαρτον λέω αλλά μου άρεσε.
Λίγη αμηχανία στην αρχή αλλά με την ώρα όπως και είπε στην αρχή νιώθει πιο χαλαρή και δίνει όλο της τον εαυτό.
Φορούσε σορτσάκι, μπλούζα και καλσόν γιατί κρύωνε με γόβες... ήταν οκ αλλά τίποτα το συναπαρπαστικό.

Παιχνιδιάρα με τριψήματα και τα συναφή αλλά μόνο με τα φιλιά της είχα καυλώσει τέρμα... τέρμα βαθειά και οι γλώσσες να παίζουν.
Χύνει πολλές φορές και αρκετά. Ξεκίνησε με πίπα μέτρια τη 1η φορά αλλά τη 2η έδωσε ρεσιτάλ.
Σεξ αργό και βασανιστικό στην αρχή και στη συνέχεια έδωσε πόνο μόνη της... καβαλάρισσα και με αποτελείωσε άνετα σε ελάχιστα λεπτά.

Με έστειλε για μπάνιο στα 2 λεπτά σόσιαλ και ξανά όπου με μία βασανιστική πίπα αυξάνοντας ρυθμό τελείωσα στα 3 λεπτά.
Έμεινα μαλάκας... τα είπαμε και έφυγε. Λεφτά στο τέλος και έξω και αυτή από το άντρο της ακολασίας.
Μου έβγαλε πολύ γούτσου γούτσου καταστάσεις αλλά απέδειξε ότι είναι ΤΟΠ για αγαπούληδες... σαν και εμένα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 02, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
redb
Γλομπεο-Μύστης
143
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xan4625, mancunian1986, andronikos3 και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιανουαρίου, 2024
Τώρα σε παραδέχομαι γιατί ακριβώς την ίδια εμπειρία είχα κι εγώ. Εύγε στο κορίτσι που δεν άλλαξε μετά από μήνες.

Καπέλο
review reaction 1 emmanouil2003, hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1