Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 246 10
Call-Girls
361410
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Το κορίτσι έρχεται, ακούς στο διάδρομο τα τακούνια της. Το χτύπημα στην πόρτα δυνατό, σαν να φωνάζει "ΗΡΘΑ". Και έτσι βροντερόφωνα πάει όλη η συνάντηση. Δε σου λέει απλά "Χύνω!!" Το φωνάζει! (αν και οταν οι καύλες χτυπάνε κόκκινο βάζει μαξιλάρι στο στόμα της να μην ακούγεται.
Για την πίπα της έχουν γραφτεί πολλά... Σε άλλους αρέσει σε άλλους δεν αρέσει ο τρόπος της, αλλά σε κάθε περίπτωση τον παίρνει καυλωτικά όλο μέσα στο λαρύγγι. Αν χύσεις πάει κατευθείαν οισοφάγο.
Με αρκετή υπομονή και σωστές κινήσεις μπορεί ακόμη και να χύσει στο γλύψιμο (αρκεί να μην σταματήσεις) και μόλις αρχίσει ο αγώνας απλά δίνει πόνο. Από πάνω, από κάτω, στα τέσσερα... Τα πάντα (σε λογικά πλαίσια φυσικά) εκτός απο πρωκτικό.
Η βαθμολογία μέχρι το 7 γιατί δε μου επιτρέπει το σύστημα περισσότερο.
Για την πίπα της έχουν γραφτεί πολλά... Σε άλλους αρέσει σε άλλους δεν αρέσει ο τρόπος της, αλλά σε κάθε περίπτωση τον παίρνει καυλωτικά όλο μέσα στο λαρύγγι. Αν χύσεις πάει κατευθείαν οισοφάγο.
Με αρκετή υπομονή και σωστές κινήσεις μπορεί ακόμη και να χύσει στο γλύψιμο (αρκεί να μην σταματήσεις) και μόλις αρχίσει ο αγώνας απλά δίνει πόνο. Από πάνω, από κάτω, στα τέσσερα... Τα πάντα (σε λογικά πλαίσια φυσικά) εκτός απο πρωκτικό.
Η βαθμολογία μέχρι το 7 γιατί δε μου επιτρέπει το σύστημα περισσότερο.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 02, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες