Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 11 10
Call-Girls
60430
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πρώτη επαφή με εσκορτ και η Ροξάνα πήρε την βιζιτοπαρθενιά μου.!
Οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα αλλα εγώ προσωπικά την κάνω γύρω στα 30 και ίσως κάτι ψιλά. Σώμα δυνατό με ωραίο βυζι φυσικό και ένα κωλό όνειρο. Επαγγελματική η στάση της από την αρχή καθώς αντιλαμβανόμενη την αμηχανία μου έσπασε τον πάγο με ένα βαθύ γλωσσόφιλο, όπου εκεί ανακάλυψα την ωραία μυρωδιά της. Μπήκα για ντουζ και βγαίνοντας με περίμενε γυμνή όπου ακολούθησε μια ωραία πίπα, σαν αυτή που σου παίρνει η γκόμενά σου όταν έχει όρεξη. Στο σεξ κάνει άψογα στησίματατα και αντέχει και σε δυνατές στροφές ενώ ακολουθεί πίστα κάθε οδηγία. Παίχτηκαν δύο γύροι με τον δεύτερο να είναι πιο δυνατός, κατάθεση στο ολοστρογγυλο ασπροδερμο στητο κωλαράκι της, αγκαλίτσα και λίγο σόσιαλ και κάπου εκεί κλείνει η αυλαία της πρεμιέρας μου έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Μπορώ να βάλω μέχρι 7 λόγω του ότι είμαι ακόμα ψαράκλας αλλά θα έβαζα σίγουρα ένα συνολικό 9.
Μια μεγάλη καριέρα μόλις ξεκίνησε στο άθλημα.
To be continued
Οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα αλλα εγώ προσωπικά την κάνω γύρω στα 30 και ίσως κάτι ψιλά. Σώμα δυνατό με ωραίο βυζι φυσικό και ένα κωλό όνειρο. Επαγγελματική η στάση της από την αρχή καθώς αντιλαμβανόμενη την αμηχανία μου έσπασε τον πάγο με ένα βαθύ γλωσσόφιλο, όπου εκεί ανακάλυψα την ωραία μυρωδιά της. Μπήκα για ντουζ και βγαίνοντας με περίμενε γυμνή όπου ακολούθησε μια ωραία πίπα, σαν αυτή που σου παίρνει η γκόμενά σου όταν έχει όρεξη. Στο σεξ κάνει άψογα στησίματατα και αντέχει και σε δυνατές στροφές ενώ ακολουθεί πίστα κάθε οδηγία. Παίχτηκαν δύο γύροι με τον δεύτερο να είναι πιο δυνατός, κατάθεση στο ολοστρογγυλο ασπροδερμο στητο κωλαράκι της, αγκαλίτσα και λίγο σόσιαλ και κάπου εκεί κλείνει η αυλαία της πρεμιέρας μου έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Μπορώ να βάλω μέχρι 7 λόγω του ότι είμαι ακόμα ψαράκλας αλλά θα έβαζα σίγουρα ένα συνολικό 9.
Μια μεγάλη καριέρα μόλις ξεκίνησε στο άθλημα.
To be continued
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 04, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιανουαρίου, 2024
Καλά ἔκανες καί ξεκίνησες μὲ τὴ Roxanna. Πολύ δυνατή!
hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1