Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 12 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την Lilou την είδα ως αναπληρωματική μετα απο την αποτυχημενη συναντηση με την Darina. To γραφειο εξυπηρετικοτατο ανταποκρίθηκε γρήγορα και να σου η Lilou στην πόρτα μου . Εφτασε με χαμόγελο περιποιημένη και ορεξάτη.

Η Λιλου είναι το πετιτ κορίτσι της διπλανης πόρτας. Μην περιμετε κατι εξωπραγματικο σε καμια περίπτωση . Ηλικία δεν μου είπε αλλα σίγουρα 25+. Εχει μικρο καλο φυσικο στηθος, και κωλο αφρατο με πιασηματακια. Σίγουρα οχι για μοντελακηδες.

Στο σοσιαλ η κοπελα τα καταφερνει ικανοποιητικα καθως τα αγγλικα της είναι σε αποδεκτό επίπεδο. Ειναι χαμηλων τόνων ωστόσο εχει γραψει αρκετα χιλιόμετρα και ξέρει να σε κανει να νιώσεις ανετα απο την πρωτη στιγμή. Δεν χασομεραει με βλακείες , δεν τρώει χρόνο . Δεν είναι πότης αλλα θα πιει ενα ποτηρί κρασι. Γενικότερα στο 2ωρο ραντεβου δεν βαρεθηκα. Μαλιστα μου είπε για μια φίλη στην Μοσχα όπου της αρεσει μόνο απο πίσω και ότι ο γκόμενος που είχε την παρατησε διότι γαμούσε ΜΟΝΟ κώλο , μουνί δεν την γαμησε ποτε΄. Ψεματα αλήθεια τώρα ποιός ξέρει αλλα σε καθε περίπτωση το βρήκα αστειο.

Στον αγώνα η κοπελα φιλάει καταπληκτικα, υγραινεται φούλ μόνο με χαμούρεμα, γλειψειμο δεν χρειαστηκε ,ενω γουσταρει και δακτυλο μπρος . Η πίπα της αισθησιακη χωρις την χρηση πολυ χεριού, υπάρχουν όμως και καλύτερες. Στο σεξ κινηθηκαμε σε εντονους Gfe ρυθμους που δείχνει και να προτιμα. Χρησημοποιει τζελ και τα καταφερνει και με μεγεθη ανω του μεσου ορου. Το τελος ήρθε μετα απο κανα 2 στασεις με αυτην απο πανω αρχικα να τα καταφερνει αρκετα καλα και μετα στο πλαι και ιεραποστολικο και τελος στο σωμα . Δευτερος γυρος μείναμε στα χαμουρεμετα και τα γλειψίματα και το τελος ήρθε με ενα μεγαλοπρεπες CIM. Γενικότερα δεν είχαμε μα και μου κανενός είδους. Μου εκανε εντύπωση η δοτικότητα της και η προπαθεια της να με ευχαριστησει. Επίσης το γκροβερακι μου φανηκε δουλεμενο αλλα δεν παιρνω και όρκο .

Συνοψίζοντας η Liloy είναι μια κοπέλα που μπορεί να μην εντυπωσίαζει οπτικα ωστόσο σε αποζημιώνει και αμε το παραπανω με το καλο σοσιαλ και τις πολυ καλλες της υπηρεσ'ίες. Συστηνετε για ολους όσους δίνουν εμφαση στις υπηρεσείες, στους αγαπούληδες και κυρίως στους μπαφκετμπολίστες συναγωνιστες. Τωρα μοντελοπνίχτες και εκκολαπτώμενοι Rokko Siffredi ασ κοιταξουν αλλού.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 2024
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτατος
Εγγραφή:
25 Αυγ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
63
Likes:
17.897
Πόντοι:
17.785
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, xagnostos2006, doc_lin και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού