Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 29 10
Call-Girls
110658
Γενική βαθμολογία
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Επιλογή κοπέλας επείδη ηθελα και καλα΄κατι safe! Συνεννοηση με το γραφειο ευκολη και αποτελεσματικη και νασου η Darina στο χώρο μου για 2 ώρες. Χαμογελαστη περιποιημένη και αερατη δίνει καλή πρωτη εντυπωση.
Οτι βλεπετε στις φωτο μειον την γνωστη λαμψη και βαλτε και αρκετα κιλακια στην περιοχη της περιφερειας και του κώλου τα οποία δεν συναδουν με το rate της κοπέλας. Χοντροκώλα δηλαδη.
Στο social Η κοπελα τα καταφερνει μια χαρά , τα αγγλικα της είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο και μπορείες να πεις δυο κουβεντες με ανεση. Η κοπελα καπνίζει iqos σημειωτεον. Δήλωσε δυτικο ουκρανη , single ανευ τεκνων. Κατα τη διαρκεια του social διαπιστωσα οτι η κοπέλα εχει γραψει χιλιόμετρα στο χώρο καθως ηταν πολυ ανετη και η συμπεριφορα της επαγγελματική.
Στον αγωνα τωρα .......αφου η κοπέλα επισκεφτηκε το μπανιο να φρεσκαριστει , σκαει λοιπον με τα εσωρουχα εγω ακόμα με τα ρουχα εβαζα μουσικη , παω λοιπον να την φιλήσω ....τζίφος!!!!! λες και φιλας αβγαλτη παρθενα!!!!!!!!!
Τι λεω τι είναι αυυτό??
Ναι μου λεει δεν φιλάω βαθια με γλώσσα, είναι σημαντικό για μενα!!!!!!
Και για μενα είναι το πιο σημαντικο το φιλι της λέω και αν δεν μπορείς απλα δεν μου κανεις, παρε τον οδηγο σου να ερθει να σε παρει.
Αν δεν υπαρχει φιλι δεν υπάρχει σωστο γαμίσι, ολα τα αλλα θέατρο . Ειχαν περασει 35 λεπτα.
Ενημερωσα το γραφειο το οποιο προσφερθηκε να μου στείλει αλλη κοπέλα με μια μικρή εκπτωση.
Πλήρωσα την κορασίδα και αποχώρησε.
Συνοψίζοντας απο αυτο που είδα η κοπέλα δεν αξίζει με τίποτα τα 170 που ζηταει. Είναι πολυ χοντροκωλα ενω δεν είναι και όμορφη ιδιαιτερα στο προσωπο ενω και στις υπηρεσείς δεν τηρεί τα συμφωνηθέντα. Στα 140 θα επρεπε να ήταν όπως αλλες στα ίδια κυβικα με αυτήν.
Οτι βλεπετε στις φωτο μειον την γνωστη λαμψη και βαλτε και αρκετα κιλακια στην περιοχη της περιφερειας και του κώλου τα οποία δεν συναδουν με το rate της κοπέλας. Χοντροκώλα δηλαδη.
Στο social Η κοπελα τα καταφερνει μια χαρά , τα αγγλικα της είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο και μπορείες να πεις δυο κουβεντες με ανεση. Η κοπελα καπνίζει iqos σημειωτεον. Δήλωσε δυτικο ουκρανη , single ανευ τεκνων. Κατα τη διαρκεια του social διαπιστωσα οτι η κοπέλα εχει γραψει χιλιόμετρα στο χώρο καθως ηταν πολυ ανετη και η συμπεριφορα της επαγγελματική.
Στον αγωνα τωρα .......αφου η κοπέλα επισκεφτηκε το μπανιο να φρεσκαριστει , σκαει λοιπον με τα εσωρουχα εγω ακόμα με τα ρουχα εβαζα μουσικη , παω λοιπον να την φιλήσω ....τζίφος!!!!! λες και φιλας αβγαλτη παρθενα!!!!!!!!!
Τι λεω τι είναι αυυτό??
Ναι μου λεει δεν φιλάω βαθια με γλώσσα, είναι σημαντικό για μενα!!!!!!
Και για μενα είναι το πιο σημαντικο το φιλι της λέω και αν δεν μπορείς απλα δεν μου κανεις, παρε τον οδηγο σου να ερθει να σε παρει.
Αν δεν υπαρχει φιλι δεν υπάρχει σωστο γαμίσι, ολα τα αλλα θέατρο . Ειχαν περασει 35 λεπτα.
Ενημερωσα το γραφειο το οποιο προσφερθηκε να μου στείλει αλλη κοπέλα με μια μικρή εκπτωση.
Πλήρωσα την κορασίδα και αποχώρησε.
Συνοψίζοντας απο αυτο που είδα η κοπέλα δεν αξίζει με τίποτα τα 170 που ζηταει. Είναι πολυ χοντροκωλα ενω δεν είναι και όμορφη ιδιαιτερα στο προσωπο ενω και στις υπηρεσείς δεν τηρεί τα συμφωνηθέντα. Στα 140 θα επρεπε να ήταν όπως αλλες στα ίδια κυβικα με αυτήν.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Annapurna πρέπει να αναλάβεις δράση!
Κρίμα για σένα που έχασες χρόνο και χρήμα.
Ίσως μια τέτοια μέρα να ήταν πιο καλό να είχες επιλέξει κάτι πιο δοκιμασμένο από σένα για να μην έχεις απογοητεύσεις
Ομως και πάλι σε καλό σου βγήκε από ότι διάβασα από την επόμενη κριτική σου
Καλή Χρονιά σε όλους με Υγεία, όλα τα υπόλοιπα σιγά σιγά τα καταφέρνουμε
Από το καλοκαίρι και μετά κάτι άλλαξε και για αυτό δεν την είδα πάλι.