Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 23 10
Call-Girls 157318
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ηθελα να κλεισω την χρονια με επιτυχια και ρισκαρα.
200€ και ουτε μια κριτικη.... Περιεργο λεω.
Ομως η κοπελα στο τηλεφωνο ηταν ξεκαθαρη. Η Μαρινα ειναι πυραυλος μου λεει. Θα σε ακουσω της λεω και κλεινω το ραντεβου.
Ηρθε 10' νωριτερα. Ανοιγω την πορτα και μενω μαλακας.
Ψηλη, με εφαρμοστο φορεμα και ψηλοτακουνα. Το πρωτο πραγμα που παρατηρείς ειναι τα ματια της και μετα οι ενισχυμενες και λιγο σκληρες, βυζαρες με τα τατου, που εμένα με χαλανε, αλλα με αυτη την κορμαρα απεναντι σου δεν σε χαλαει τπτ.
Μπαινει μεσα με αερα, δινει ρουφηχτο φιλι και μπαινει κατευθειαν για φρεσκαρισμα.
Βγαινει με ενα σετ διαφανα εσωρουχα και δεν μπορω να σβησω το χαμογελο απο το προσωπο μου. Τι μουνι ειναι αυτο;
Λιγες κουβεντες, γυρω απο τα τατουαζ, απο που ειναι κλπ. Στο διλεπτο εχει ορμησει και με ρουφαει κανονικα. Η γλωσσα φτανει στις αμυγδαλες, χαδια παντου και μια πιπα απο σεμιναριο. Η γκομενα μου αλλαξε θεση για να μου παιρνει πιπα και να βλεπω στον καθρεφτη την κωλαρα της. Ειναι ναρκισος, με την καλη εννοια. Γουσταρει να καμαρωνει τον εαυτο της στον καθρεφτη οταν παιρνει πιπα, οταν γαμιεται γενικα σε καθε ευκαιρια.
Ηθελα να μην τελειωσω με πιπα και την γυρισα στα 4, οπου στηθηκε με σπασιμο μεσης δινοντας πληρη προσβαση στο μουνακι της και απροσκοπτη θεα στο κωλοτρυπιδι.
Δεν μπορουσα να κρατησω και πολυ οποτε καταθεση στην πλατη και βουρ για ντουζακι να μην χασουμε χρονο.
Χαδακια και κουβεντουλα, πρωτη φορα στην Ελλαδα η κοπελα. Εχει γυρισει τον κοσμο, μου ελεγε για Μπαλι, Γαλλικη Ριβιερα, Ιταλια και διαφορα αλλα, αλλά απο ενα σημειο και μετα δεν ακουγα τι μου ελεγε, απολαμβανα το σωμα της που το γυρνουσε αργα και βασανιστικα για να το χαιδεψω σε καθε σημειο.
Δεν εχασε χρονο, ορμηξε τον πηρε στο στομα και ακολουθησε ενα 30λεπτο μεγαλης μαχης, σε ολες τις πιθανες στασεις σε ολα τα επιπλα του δωματιου. Η γκομενα ειναι επαγγελματιας. Ξερει να σε κανει να περασεις καλα και προσποιειται πολυ πειστικα οτι περναει και η ιδια.
Η τιμη μπορει να ειναι υψηλη, αλλα απο τα 160 που εχει γινεί ο μεσος ορος, στα 200 ειναι ενα μικρο upgrade που αξιζει με το παραπανω.
Καλη χρονιά. Και μακαρι να δουμε και αλλα τετοια κοριτσια στο μελλον!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 29, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
23
Πόντοι:
2.410
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ride or Die, THV, Random User 123 και 29 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Δεκεμβρίου, 2023
Η γκομενα φαίνεται καυλομουνο και θέλω να την σκίσω.

Μια ερώτηση βρο, διάβασα σε μια άλλη κριτική πως έχει piercing στις θηλές. Ισχύει αυτό; Και αν ναι κατά ποσό σε επηρεάζει στο γλύψιμο;

Επίσης, ποια φωτό είναι πιο αντιπροσωπευτική όσον αφορά το πρόσωπο ;
review reaction 1 hornyasfuck
31 Δεκεμβρίου, 2023
Μοιάζει με την Μπέριλ Μακ Κίσικ τύπε!
review reaction 1 hornyasfuck, John_282
31 Δεκεμβρίου, 2023
Εχει οντως piercing, αλλα δεν εδειξε να την ενοχλει σε κατι!
review reaction 1 hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3