Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 4 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η κοπέλα έφτασε με 10 λεπτά καθυστέρηση της άνοιξα την πόρτα και πέρασε μέσα .Την περιμέναμε με την σύζυγό μου την συγκεκριμένη κοπέλα γιατί εξυπηρετεί ζευγάρια. Η σύζυγος μου όπως πάντα πολύ απαιτητική από τις κοπέλες ότι κι αν της ζήτησε να κάνει το έκανε χωρίς να φέρει αντίρρηση η κοπέλα ήταν πολύ ευχάριστη και συμμετείχε ενεργά στο ερωτικό παιχνίδι με την σύζυγό μου αλλά καί με εμένα καθώς η σύζυγος μου της έλεγε τι να μου κάνει . Μετά που έκαναν μούσκεμα τον καναπέ και τελείωσε η σύζυγος μου ξεκίνησε η κοπέλα να ακούει τις εντολές που της έδινε η σύζυγός μου και άρχισε το παιχνίδι με μένα κι αυτήν.
Της κοιτούσα που έπαιζαν με τα sex toys που έχουμε στο σπίτι καθώς η σύζυγος μου έχει μεγάλη αγάπη και μεγάλη γκάμα sex toys Η κοπέλα ήξερε να τα Χρησιμοποιεί πολύ καλά και έτσι είχαν ένα υπέροχο παιχνίδι μπροστά στα μάτια μου!!!
Δεν μπορώ να πω κάτι αρνητικό για την κοπέλα ούτε για το γραφείο καθώς ότι είχαμε συμφωνήσει αυτό έγινε.
Η σύζυγος μου πέρασε καλά το ίδιο και εγώ και σιγουρα θα την ξανα επιλέξουμε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 30, 2023
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Playful Couple
Ενεργό Μέλος
7
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 patsav0, G7s, Antonis_Greece4 και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Δεκεμβρίου, 2023
Κώλο πήρες ? Χεχε!
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, srek7, Γιώργος Παπ. και 1 ακόμα μέλος
31 Δεκεμβρίου, 2023
Ελπίζω τον καναπέ να τον καθαρίσει η σύζυγός σου και όχι ο σύζυγός της συζύγου σου φίλε μου. Καλή χρονιά!
review reaction 3 Yatoputso, hornyasfuck, Johnny Red2 και 2 άλλα μέλη
31 Δεκεμβρίου, 2023
Και γράφτηκες για να γράψεις καλά λόγια για την κοπέλα που την έκαψε ο προηγούμενος;

Χμμμ;
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Γιώργος Παπ., Johnny Red2 και 6 άλλα μέλη
31 Δεκεμβρίου, 2023
μετα την απολυτα αναλυτικη περιγραφη του εγγεγραμμενου συναγωνιστη απο το 2016, ερχεται το γραφειο να ..διορθωσει τη κατασταση το γραφειο μ ενα υπεροχο Χριστουγενιατικο Παραμυθι!!
Ευχαριστουμε!!
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Γιώργος Παπ., Johnny Red2 και 8 άλλα μέλη
31 Δεκεμβρίου, 2023
Μας έπεισες
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Γιώργος Παπ., Johnny Red2 και 1 ακόμα μέλος
31 Δεκεμβρίου, 2023
new clone of bigmouth
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Γιώργος Παπ., Johnny Red2 και 2 άλλα μέλη
31 Δεκεμβρίου, 2023
Μέρες που είναι ας είμαστε έστω ευγενικοί! Κι ας λέμε κ έναν καλό λόγο φίλοι σχολιαστές!
Καλή πρωτοχρονιά!!
review reaction 1 Pa Luki Luk, hornyasfuck, Γιώργος Παπ. και 3 άλλα μέλη
31 Δεκεμβρίου, 2023
Christmas fairytales!

Χαιρετισμούς στη σύζυγο!
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, Γιώργος Παπ., Johnny Red2 και 1 ακόμα μέλος
31 Δεκεμβρίου, 2023
Θέλω τον κώλο της ... Χεχε!
review reaction 4 review reaction 1 Pa Luki Luk, hornyasfuck, Γιώργος Παπ. και 1 ακόμα μέλος
31 Δεκεμβρίου, 2023
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Καλή Χρονιά σε όλους και να γαματε υπεύθυνα!
review reaction 1 hornyasfuck, Γιώργος Παπ., Johnny Red2
13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2