Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.0 4 10
Call-Girls
24264
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η κοπέλα έφτασε με 10 λεπτά καθυστέρηση της άνοιξα την πόρτα και πέρασε μέσα .Την περιμέναμε με την σύζυγό μου την συγκεκριμένη κοπέλα γιατί εξυπηρετεί ζευγάρια. Η σύζυγος μου όπως πάντα πολύ απαιτητική από τις κοπέλες ότι κι αν της ζήτησε να κάνει το έκανε χωρίς να φέρει αντίρρηση η κοπέλα ήταν πολύ ευχάριστη και συμμετείχε ενεργά στο ερωτικό παιχνίδι με την σύζυγό μου αλλά καί με εμένα καθώς η σύζυγος μου της έλεγε τι να μου κάνει . Μετά που έκαναν μούσκεμα τον καναπέ και τελείωσε η σύζυγος μου ξεκίνησε η κοπέλα να ακούει τις εντολές που της έδινε η σύζυγός μου και άρχισε το παιχνίδι με μένα κι αυτήν.
Της κοιτούσα που έπαιζαν με τα sex toys που έχουμε στο σπίτι καθώς η σύζυγος μου έχει μεγάλη αγάπη και μεγάλη γκάμα sex toys Η κοπέλα ήξερε να τα Χρησιμοποιεί πολύ καλά και έτσι είχαν ένα υπέροχο παιχνίδι μπροστά στα μάτια μου!!!
Δεν μπορώ να πω κάτι αρνητικό για την κοπέλα ούτε για το γραφείο καθώς ότι είχαμε συμφωνήσει αυτό έγινε.
Η σύζυγος μου πέρασε καλά το ίδιο και εγώ και σιγουρα θα την ξανα επιλέξουμε.
Της κοιτούσα που έπαιζαν με τα sex toys που έχουμε στο σπίτι καθώς η σύζυγος μου έχει μεγάλη αγάπη και μεγάλη γκάμα sex toys Η κοπέλα ήξερε να τα Χρησιμοποιεί πολύ καλά και έτσι είχαν ένα υπέροχο παιχνίδι μπροστά στα μάτια μου!!!
Δεν μπορώ να πω κάτι αρνητικό για την κοπέλα ούτε για το γραφείο καθώς ότι είχαμε συμφωνήσει αυτό έγινε.
Η σύζυγος μου πέρασε καλά το ίδιο και εγώ και σιγουρα θα την ξανα επιλέξουμε.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 30, 2023
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν