Λεπτομέρειες αξιολόγησης
3.1 2 10
Call-Girls
9895
Γενική βαθμολογία
4.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
3.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Από την αρχή ξεκίνησε στραβά η συνάντηση. Σε ό,τι αφορά στην εμφάνιση είναι ό,τι βλέπετε στις φώτο. Μελαχρινή και μπαμπάτσικη. Είχα φτιαχτεί με τις φώτο και με το γεγονός ότι είναι νέα. Εκείνη ήταν κουρασμένη, το είχε στο μυαλό της ότι το προηγούμενο ραντεβού θα ήταν το τελευταίο κι είχε φτιαχτεί αρνητικά, κοινώς δεν είχε όρεξη για εργασία. Σε κάποια φάση το σκέφτηκα να την διώξω γιατί όλο παράπονα ήταν κι απαιτήσεις, αν κι αρχικά της τα ικανοποιούσα, αναψυκτικό, το τσιγάρο της, έσβησα τα φώτα. Εκανε και παράπονο για την θέρμανση, συυγγνωμη δεν είμαι ο Ωνάσης να το έχω στους 30 βαθμούς. Τουλάχιστον ήταν δεκτική στα μπινελίκια μου, καθώς αυτά με φτιάχνουν κι έχυσα 2 φορές, αλλά ηταν κουρασμένη και πιο πολύ μόνος μου έχυσα, εκείνη με χάιδευε στα αρχίδια. Την πρωτη φορά τα πήρε στο στόμα την δεύτερη στα μαλλιά. Αλλά δεν άξιζε η φάση. Ηθελε να φτιάχνεται κι εκείνη για να λειτουργεί, αλλά της είπα ότι πρέπει να προσαρμόζεται στα θέλω του πελάτη. Δεν με άφησε να την γλείψω στο μουνί. Λυπήθηκα τα 150 ευρώ για να την διώξω καθώς τα είχα δώσει εξ αρχής. Λέω δεν τηρήθηκε ότι συμφωνήθηκε από πριν γιατί ούτε φιλί με άφησε να της δώσω, ούτε στοματικό να της κάνω. Σόρυ κοπελιά αν δεν είμαι ο Μπραντ Πιτ. Δεν έχει τουλάχιστον ακόμη επαγγελματισμό. Από εμένα είναι σίγουρα όχι.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 30, 2023
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
αντι να κανει το σταυρο της η τυπισσα που εχει πελατεια δεν σε αφησε να κανεις κ γλειφομουνι απο πανω....
κυριε ελεησον που ελεγε κ η γιαγια μου....
Ηρθε κουρασμενη απο προηγουμενο ραντεβου και δν μπορουσε να αρθρωσει λεξη!
Και μν τελιωσεις πανω μου σε παρακαλω.
Πριν τη μια ωρα εφυγε!
Παντως ειναι επικοινωνιακη!!!