Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 17 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πολύ ικανοποιητική συνάντηση με την Misha. Επαγγελματίας εσκορτ που προσπαθεί αρκετά να σε ικανοποιήσει σε όλους τους τομείς με εκπληκτικό σέρβις και διάθεση.

Εμφανισιακά, το μόνο αρνητικό είναι πως υπάρχει μια απόκλιση από τις φωτό. Η ίδια κοπέλα είναι απλά οι φωτό είναι καμία 10αρια χρόνια παλιές και η ηλικία της είναι κοντά στα 35-38. Το πρόσωπο της ήταν λίγο ‘σπασμένο’ απο τις πλαστικές, χωρίς όμως να είναι πρόβλημα (τουλαχιστον για εμένα). Ωραίο και στεγνό σώμα με φανταστικό 4αρι στήθος, από τα καλύτερα που έχω δει.

Πολύ ευγενική και ευδιάθετη, δεν είπε όχι σε τίποτα. Φιλία βαθιά με γλώσσα από την αρχή με πολλά χαϊδέματα κλπ. Σεξ σε όλες τις βασικές στασεις με πολύ καλή συμμετοχή εκ μέρους της. Δίνει αρκετή ένταση και οδηγεί τον αγώνα όταν θέλει. Αυτό όμως που θα μου μείνει αξέχαστο ήταν η πίπα της. Σίγουρα η καλύτερη που μου έχουν κάνει και χρειάστηκε να την σταματήσω κιολας επειδή θα με τελείωνε στο 5 λεπτό (πράγμα ασυνήθιστο επειδή σχεδόν πάντα χρειάζομαι τουλάχιστον 40-50 λεπτά σεξ να τελειώσω). Αργή, βασανιστική, με ελάχιστο πόνο, πλούσιο γλύψιμο και deepthroat. Θα την ξανά έβλεπα μόνο και μόνο για αυτόν τον λόγο.

Την συστήνω ανεπιφύλακτα για όσους ψάχνουν για PSE με μια έμπειρη γυναίκα.

Επειδή έχω περιορισμούς:
Πρόσωπο 6-7
Σώμα 8
Συμπεριφορά 9
Επικοινωνία 9
Διάθεση 9
Αξία/Κοστος 8

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 10, 2023
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
320€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
wargod135
Ενεργό Μέλος