Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 7 10
Call-Girls
43909
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Ημερομηνία ενδεικτική.Η κοπέλα είναι πιπινάκι και πολύ όμορφη.Ξεκίνημα με γλωσσόφιλα και μπαλαμούτι εκατέρωθεν πίπα σεξ στα τέσσερα και ιεραποστολικό μέχρι την πρώτη κατάθεση.Μπανάκι κι απ τους δύο τσιγαράκι ηλεκτρονικό λίγο σόσιαλ όπου είπαμε κάποια πράγματα κι εκεί κατάλαβα ότι η κοπέλα είναι απλά επαγγελματίας όπως και είχα καταλάβει δηλαδή απλά μου το επιβεβαίωσε με κάποια λεγόμενα της γιατί μπορεί να είναι κομπλέ και δεν λέει όχι σε τίποτα αλλα δεν έχει τον ενθουσιασμό για να απογειώσει την συνάντηση είναι καθαρά επαγγελματίας σε ερώτηση μου τι της αρέσει να φανταστείτε μου είπε δεν μπορώ να πω είμαι απλά εσκορτ οπότε τα συμπεράσματα δικά σας.Δευτερος γύρος με πίπα πλαγιαστό,στα τέσσερα και ιεραποστολικό αλλά χωρίς κατάθεση καθ ότι κουρασμένος εγκατέλειψα λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης.Εν κατακλείδι μια ωραία συνάντηση άκρως επαγγελματική όμως που δεν απογειώθηκε λόγω και της εγκρατείας της κοπέλας αλλά ίσως και να την ξανασυναντούσα αν ήθελα μια συνάντηση με ένα όμορφο πιπινάκι που δεν λέει όχι σε τίποτα.
Υ.Γ Καλή συνέχεια σε όλους τους συναγωνιστές και καλή χρονιά να έχουμε!
Υ.Γ Καλή συνέχεια σε όλους τους συναγωνιστές και καλή χρονιά να έχουμε!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 29, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή