Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 4 10
Call-Girls
18866
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Η συνεννόηση με το γραφείο άψογη, όπως πάντα και η συνάντηση κλείνεται στο αγαπημένο μου ξενοδοχείο. Η κοπέλα τυπικότατη από θέμα χρόνου, ανεβαίνω στο δωμάτιο και αντικρίζω ένα τουμπανάκι από την Βενεζουέλα με όμορφο πρόσωπο, κωλάρα και βυζάρες. Όσοι ενδιαφέρεστε μόνο για εξωτερική εμφάνιση και δεν σας νοιάζει η υπηρεσία, θα περάσετε καλά. Οι υπόλοιποι καλύτερα να διαβάσετε και τα παρακάτω πριν αποφασίσετε να την επισκεφτείτε.
Μετά τις χαιρετούρες, κάνω να την φιλήσω και καταλαβαίνω ότι αποφεύγει τα φιλιά με γλώσσα, ρωτάω σχετικώς και με ενημερώνει ότι ξεκίνησε αντιβίωση το προηγούμενο βράδυ, γιατί είχε λοίμωξη ανωτέρου αναπνευστικού. Το τρώω το παραμύθι και δεν δίνω πολύ σημασία οπότε προχωράμε στον αγώνα. Εκ των υστέρων μαθαίνω ότι αρνήθηκε τη συγκεκριμένη υπηρεσία και σε άλλους συναγωνιστές κατά τις προηγούμενες μέρες (πριν δηλαδή προκύψει το θέμα λοίμωξης). Δεν ρώτησα τι δικαιολογία βρήκε να τους πει, αν θέλει κάποιος ας γράψει στα σχόλια.
Ξεκινάμε με χαμούρεμα που περιλάμβανε φιλάκια πεταχτά (όπως τότε στο δημοτικό), χαδάκια τριψίματα και λίγο handjob. Έρχεται η ώρα της πίπας και βγάζει το προφυλακτικό, της εξηγώ ότι άλλα γράφει στο site, για να πάρω μια μπερδεμένη απάντηση που περιλάμβανε μεταξύ άλλων και τις λέξεις “antibiotics, no no no, doctor” κλπ. Το παραβλέπω και αυτό καθώς ήταν αργά για να πάρω όλο το ποσό πίσω, σκεπτόμενος ότι “δεν πειράζει για μια φορά, πες πως είσαι σε μπουρδέλο”. Μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε και το γεγονός ότι η Έλσα είναι ένα χαμογελαστό κορίτσι με πολύ καλή ενέργεια που σε όλη την διάρκεια της συνάντησης ήταν πολύ εξυπηρετική και ευχάριστη. Εν γνώση μου δηλαδή δέχτηκα να μη λάβω κάποιες από τις προσυμφωνημένες υπηρεσίες πιστεύοντας ότι στο τέλος θα έχω περάσει καλά και αυτά θα μπουν στην κατηγορία λεπτομέρειες. Αμ δε… Στην πορεία των πραγμάτων αποκαλύφθηκε ότι δεν θέλει να την γλύφουν ούτε στο μουνί, ούτε στο σώμα. Αν θες να τρίψεις μουνάκι, μόνο με τζελ, χωρίς σάλιο. Μάλλον σιχαίνεται τα σάλια, γεγονός που εξηγεί και τη γενικότερη αντιμετώπιση στο θέμα γλωσσόφιλου. Αναμενόμενα δε, ούτε δάχτυλα επιτρέπονται…
Στο σεξ η πιτσιρίκα έκανε μια καλή αλλά όχι αξιομνημόνευτη πίπα (αν και με προφυλακτικο), καλό cowgirl, καλό στήσιμο και καλή συμμετοχή στα 4. Ιεραποστολικό και κουταλάκι τίποτα το ιδιαίτερο και στο κάθετο τον έφαγε με περισσή χαρά. Όταν ήρθε η ώρα να τελειώσω μου ανακοίνωσε ότι αν θέλω να τελειώσω πάνω στο σώμα της (συγκεκριμένα στις βυζάρες) πρέπει να πληρώσω έξτρα…
Συνοψίζοντας από τις στάνταρ υπηρεσίες αρνήθηκε να παρέχει:
Γλωσσόφιλα
69 ή γλύψιμο
Ελεύθερο στοματικό
Τελείωμα στο σώμα
Εδώ έρχεται και το δίλημμα μου, πως βαθμολογείς μια κοπέλα που ναι μεν αρνήθηκε κάποιες από τις στάνταρ υπηρεσίες αλλά σε όλα τα υπόλοιπα ήταν αρκετά καλή και ορεξάτη;
Σε γενικές γραμμές: Δεν θα την ξαναέβλεπα με τίποτα γιατί δεν μπορώ να επιβραβεύσω την αναξιοπιστία στην παροχή των υπηρεσιών, την προσπάθεια κοροϊδίας με ψέμματα και δικαιολογίες και την υπερβολικά υψηλή χρέωση των 150 ευρώ για μια ερασιτέχνη, όταν υπάρχουν ανεξάρτητες επαγγελματίες που με 100-120 ευρώ κάνουν παπάδες.
Μετά τις χαιρετούρες, κάνω να την φιλήσω και καταλαβαίνω ότι αποφεύγει τα φιλιά με γλώσσα, ρωτάω σχετικώς και με ενημερώνει ότι ξεκίνησε αντιβίωση το προηγούμενο βράδυ, γιατί είχε λοίμωξη ανωτέρου αναπνευστικού. Το τρώω το παραμύθι και δεν δίνω πολύ σημασία οπότε προχωράμε στον αγώνα. Εκ των υστέρων μαθαίνω ότι αρνήθηκε τη συγκεκριμένη υπηρεσία και σε άλλους συναγωνιστές κατά τις προηγούμενες μέρες (πριν δηλαδή προκύψει το θέμα λοίμωξης). Δεν ρώτησα τι δικαιολογία βρήκε να τους πει, αν θέλει κάποιος ας γράψει στα σχόλια.
Ξεκινάμε με χαμούρεμα που περιλάμβανε φιλάκια πεταχτά (όπως τότε στο δημοτικό), χαδάκια τριψίματα και λίγο handjob. Έρχεται η ώρα της πίπας και βγάζει το προφυλακτικό, της εξηγώ ότι άλλα γράφει στο site, για να πάρω μια μπερδεμένη απάντηση που περιλάμβανε μεταξύ άλλων και τις λέξεις “antibiotics, no no no, doctor” κλπ. Το παραβλέπω και αυτό καθώς ήταν αργά για να πάρω όλο το ποσό πίσω, σκεπτόμενος ότι “δεν πειράζει για μια φορά, πες πως είσαι σε μπουρδέλο”. Μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε και το γεγονός ότι η Έλσα είναι ένα χαμογελαστό κορίτσι με πολύ καλή ενέργεια που σε όλη την διάρκεια της συνάντησης ήταν πολύ εξυπηρετική και ευχάριστη. Εν γνώση μου δηλαδή δέχτηκα να μη λάβω κάποιες από τις προσυμφωνημένες υπηρεσίες πιστεύοντας ότι στο τέλος θα έχω περάσει καλά και αυτά θα μπουν στην κατηγορία λεπτομέρειες. Αμ δε… Στην πορεία των πραγμάτων αποκαλύφθηκε ότι δεν θέλει να την γλύφουν ούτε στο μουνί, ούτε στο σώμα. Αν θες να τρίψεις μουνάκι, μόνο με τζελ, χωρίς σάλιο. Μάλλον σιχαίνεται τα σάλια, γεγονός που εξηγεί και τη γενικότερη αντιμετώπιση στο θέμα γλωσσόφιλου. Αναμενόμενα δε, ούτε δάχτυλα επιτρέπονται…
Στο σεξ η πιτσιρίκα έκανε μια καλή αλλά όχι αξιομνημόνευτη πίπα (αν και με προφυλακτικο), καλό cowgirl, καλό στήσιμο και καλή συμμετοχή στα 4. Ιεραποστολικό και κουταλάκι τίποτα το ιδιαίτερο και στο κάθετο τον έφαγε με περισσή χαρά. Όταν ήρθε η ώρα να τελειώσω μου ανακοίνωσε ότι αν θέλω να τελειώσω πάνω στο σώμα της (συγκεκριμένα στις βυζάρες) πρέπει να πληρώσω έξτρα…
Συνοψίζοντας από τις στάνταρ υπηρεσίες αρνήθηκε να παρέχει:
Γλωσσόφιλα
69 ή γλύψιμο
Ελεύθερο στοματικό
Τελείωμα στο σώμα
Εδώ έρχεται και το δίλημμα μου, πως βαθμολογείς μια κοπέλα που ναι μεν αρνήθηκε κάποιες από τις στάνταρ υπηρεσίες αλλά σε όλα τα υπόλοιπα ήταν αρκετά καλή και ορεξάτη;
Σε γενικές γραμμές: Δεν θα την ξαναέβλεπα με τίποτα γιατί δεν μπορώ να επιβραβεύσω την αναξιοπιστία στην παροχή των υπηρεσιών, την προσπάθεια κοροϊδίας με ψέμματα και δικαιολογίες και την υπερβολικά υψηλή χρέωση των 150 ευρώ για μια ερασιτέχνη, όταν υπάρχουν ανεξάρτητες επαγγελματίες που με 100-120 ευρώ κάνουν παπάδες.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 28, 2023
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
αν δεν μπορει να βγαλει ουτε τα βασικα στα 150/ωρα ας κατσει παγκο μεχρι να της περασει η λοιμωξη whatever...
για να επιβραβευσεις κ απο πανω τγν κοροιδιΑ Της?
ηδη απο τις προηγουμενες κριτικες η τυπισσα φανηκε οτι κοροιδευει κ οτι οσο περνανε οι μερες χειροτερευει...
στο τελος δεν θα αφηνει κ να την γαμησουνε,θα αξιωνει να πληρωθει μονο για το στριπτιζ να ουμε...
γραφεις στην αρχη οτι ειχε περασει η ωρα για να παρεις πισω τα φραγκα σου,τα λεφτα για την δευτερη ωρα ειναι υποχρεωμενη να στα δωσει αμα δεν γουσταρεις να υποστεις την κοροιδια της κ 2η ωρα ,δεν μπορει νσ σου τα αρνηθει.
ημαρτον πια να πουμε,πληρωσε 2 ωρες για τετοιο μαρτυριο...
Κάθησα φίλε μου γιατί έκανα μια εγχείρηση πριν 3 εβδομάδες και μου ήταν πολύ δύσκολο να μετακινηθώ μέχρι τα στούντιο όπου θα έβρισκα στανταράκι μου. Επίσης στο θέμα αυτό, η κοπέλα ήταν πολύ συμπονετική και έκανε πραγματικά ότι μπορούσε καλύτερο (από αυτά που κάνει δηλαδή) για να με εξυπηρετήσει. Εξού και το δίλλημα.
Δεν το μετανιώνω γιατί δεδομένων των συνθηκών κατάφερα πάραυτα και εξασφάλισα ένα, έστω λειψό, πρωτοχρονιάτικο δωράκι για τον εαυτό μου. Δεν τη συστήνω όμως σε κανέναν που δεν βρίσκεται στη θέση μου.
Όσο για τα ΣΜΝ εγώ κάνω εξετάσεις κάθε 3-6 μήνες. Αν βρω κάτι θα σε ενημερώσω. Σχετικά με το κλάμπ, τους πήρα το απόγευμα της ίδιας μέρας να ενημερώσω για το περιστατικό και μετά από μια 10λεπτη συζήτηση συνειδητοποίησα ότι δεν μου αρέσει ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τους πελάτες, ότι η φιλοσοφία μας είναι εκ διαμέτρου αντίθετη και ότι δεν αξίζουν τα λεφτά που τους αφήνω.
Έχω τα στανταράκια μου εδω και όταν κατεβαίνω Αθήνα για τη δουλειά θα τα ακουμπάω σε αυτούς που το αξίζουν και ξέρουν να κρατάνε του πελάτες...