Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 10 10
Call-Girls 41720
Γενική βαθμολογία

4.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Εγώ όπως πάντα θα πω την δική μου γνώμη χωρίς λεπτομέρειες που δεν αφορούν κανέναν. Είδα μια κοπέλα που η εμφάνιση της είναι καλή Έχει ωραίο σώμα καλο στήθος λίγο χαλαρό Ποπο Αλλά OK Ωραίος είναι Με πολύ λίγες ραγάδες που δεν πολύφαίνονται λόγω χρώματος. Από εκεί και πέρα διεκπεραιωτική εντελώς ίσως δεν την πέτυχα στη μέρα της μου φάνηκε κάπως νευριασμένη κουρασμένη κάπως ξινή. Μακάρι να ήταν σε μένα μόνο περιμένω κι άλλες κριτικές να δω αν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με τους προηγούμενους που την εκθειάζουν. Αγγλικά γιοκ μόνο τη λέξη σκατά είπε Στα αγγλικά γιατί ξέχασε το λιπαντικό.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 27, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
T2
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, Γιώργος Παπ., mancunian1986 και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Δεκεμβρίου, 2023
Συμφωνώ με τον τίτλο
review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck
29 Δεκεμβρίου, 2023
Εν τω μεταξύ στο παρελθόν είχε αναφερθεί και μια περίεργη ιστορία με αυτήν που πήρε πάρα πολύ μεγάλες διαστάσεις.
review reaction 1 review reaction 2 eleftherossss, Johnny Red2, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
29 Δεκεμβρίου, 2023
@Annapurna Νομίζω ανακυρηχθηκε Μιss βλενοροια 2022. Ο φίλος σου ο ξουρας την υπερασπίστηκε μεχρι τελευταιας ρανιδας !
review reaction 1 review reaction 3 eleftherossss, Annapurna, Johnny Red2 και 2 άλλα μέλη
29 Δεκεμβρίου, 2023
ειστε λαγωνικα κ οι 2,παροτι την θυμομουν την ιστορια,ειχε γινει το μαλε βρασε τοτε,δεν τα συνεδεσα...
βεβαια για να λεμε κ του στραβου το δικιο,τοτε ενας πελατης την ξεκινησε την ιστορια κ δεν βρεθηκε δευτερος να του δωσει δικιο κ ηταν κ λιγο περιεργο το ολο σκηνικο διοτι αρχικα ο τυπος της εγραψε μια πολυ καλη κριτικη κ μετα εγραψε οτι τον κολλησε αφροδισιο κ το ακομα πιο περιεγο ηταν οτι 2 μηνες μετα ο τυπος δεν ξαναμπηκε ποτε στο σαιτ....
review reaction 1 eleftherossss, Annapurna, andronikos3 και 3 άλλα μέλη
29 Δεκεμβρίου, 2023
Η ιστορία του 22 που λέτε ηταν στο vip;;
review reaction 1 eleftherossss, Johnny Red2, hornyasfuck και 2 άλλα μέλη
29 Δεκεμβρίου, 2023
@TOMCRUISE Πράγματι έτσι ήταν. Ωστόσο να σημειώσω ότι το 2022 εφτασαν στα αυτια μου και αλλα παρόμοια παραπονα για αλλες κοπέλες απο άλλα γραφεία. Μαλιστα και για βαρυ όνομα τουθ ΄χωρου. Οι περιπτώσεις ήταν Αυγουστιατικες αλλα κυρίως του Νοεμβριου. Μαλλον κάποιος λακαμας είναι/ηταν ασυμπτωματικός και χωρίς να ξέρει το κερνούσε απο εδω και απο εκει. Φέτος δεν ακουσα κάτι!
review reaction 1 TOMCRUISE, eleftherossss, Annapurna και 1 ακόμα μέλος
29 Δεκεμβρίου, 2023
Money MouthΝτροπήΛύπη
review reaction 1 hornyasfuck
19 Φεβρουαρίου, 2024
Ναι ρεεε!!!! Κ έλεγα ποια μου θυμίζει και διάβασα τα σχόλια σας! Μεγάλη φάση! Τράβηξε πολύ ! Μέχρι και το γραφείο αναγκάστηκε να αλλάξει όνομα και site μετά από τόσο ντόρο!
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8