Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 25 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 108960
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
4.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Είχα μπει στον πειρασμό να τη δοκιμάσω εδώ και καιρό. Υπήρχε πολύ όρεξη για σεξ αλλά καμία όρεξη για μα και μου. Τα βαριά ονόματα του γραφείου δεν ήταν διαθέσιμα οπότε η Δέσποινα ήταν μονόδρομος. Πάνω κάτω ήξερα τι να περιμένω στην εμφάνιση αλλά κυρίως στις υπηρεσίες. Στα περισσότερα έπεσα μέσα.
Ήρθε στην ώρα της βαμμένη και ντυμένη ως escort. Παλτό, κοντό φόρεμα, μπότα μέχρι το γόνατο και μαύρο καλσόν δίχτυ.
Δεν χάσαμε χρόνο και άρχισε να βγάζει τα ρούχα της για να αρχίσει ο αγώνας.
Δεν είναι κλασικό μαγοκόριτσο, αφού φορούσε ένα σετ μαύρα εσώρουχα.
Στους 2 γύρους που παίχτηκαν ήταν όπως την περίμενα. Πολύ καλή πιπα, γλύφει μπάλες, βαθιά γλωσσόφιλα, δάχτυλα μπρος πίσω, φουλ συμμετοχή και πρωτοβουλίες, στήνεται ιδανικά σε όλες τις στάσεις χωρίς εκπτώσεις και αναζητά το δυνατό, βαθύ και γενικά το PS σεξ.
Στον πρώτο γύρο δεν την έγλυψα επειδή δεν έκανε μπάνιο. Στην ανάπαυλα έκανε οπότε την περιποιήθηκα και κατέβασε υγρά. Αυτό που μου άρεσε πιο πολύ είναι ότι κατά την διάρκεια του δεύτερου γύρου έβγαλε από την τσάντα της (έχει 2 τσάντες και στη μία έχει sex toys) μια τάπα την οποία εξαφάνισε στον πάτο της με γρήγορες κινήσεις.
Στο τέλος έκανε πάλι μπάνιο. Γενικά ήταν πάρα πολύ καθαρή. Δεν της αρέσει να τρώει χρόνο και κύριο μέλημά της είναι η ευχαρίστηση και ικανοποίηση του πελάτη.
Και φτάνουμε στο κομμάτι που καίει τους περισσότερους. Την εμφάνιση. Στο πρόσωπο θα πάρετε ότι βλέπετε στις φωτό. Στο σώμα όμως υπάρχει θέμα. Στήθος 1.5αρι χαλαρό, όχι κάτι άσχημο. Σώμα αγύμναστο με έντονα τα σημάδια της ηλικίας της. Το 37 είναι χωρίς το Φ.Π.Α. Το χειρότερο σημείο είναι η κοιλιά της, όπου λίγο οι γέννες λίγο αυτά που προανέφερα περί ηλικίας κλπ είναι.......
Προσωπικά έχω σταματήσει να ξενερώνω με τέτοιες ατέλειες αν με καλύπτει με τις υπηρεσίες και το πρόσωπο. Βέβαια σε όλα υπάρχουν κάποια όρια και η Δέσποινα δεν τα υπερβαίνει με εξαίρεση την κοιλιά.
Αν μπορείτε να εστιάσετε στις υπηρεσίες και όχι στην εμφάνιση, η Δέσποινα είναι εξαιρετική. Αν όχι μην μπείτε καν στον πειρασμό να την συναντήσετε. Θα την ξανά έβλεπα αν είμαι στην ίδια φάση δλδ να μην θέλω μα και μου και λείπουν τα αστέρια του γραφείου. Επίσης θεωρώ πολλά τα 150 έστω και με αυτές τις υπηρεσίες. Στα 120-130 χωρίς anal ή 150 με anal θα ήταν ότι πρέπει. Καλή χρονιά σε όλους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 26, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
3.447
Πόντοι:
7.131
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 GALLAS, THV, mancunian1986 και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Δεκεμβρίου, 2023
καλησπέρα και χρόνια πολλά ...πλέον σε αυτή την κατηγορία κοιτάω να παίζω και εγώ .χωρίς μα κ μου κ μηη το ένα κ το άλλο .το ΦΠΑ είναι 13%??κ για πες αυτό για την ταπουλα ??με τρελαίνουν αυτά κ ιδικά όταν είναι απροειδοποιητα
review reaction 1 hornyasfuck, das379
28 Δεκεμβρίου, 2023
@stel27 είναι πάνω από 20% το Φ.Π.Α. Η τάπα ήταν πολύ καλή φάση. Την ώρα που με τσιμπούκωνε της δαχτυλιαζα τον πάτο. Σταματάει, βγάζει την τάπα από την τσάντα, βάζει λίγο λιπαντικό, την χώνει στον πάτο της και συνέχισε την πιπα. Την έβγαλε όταν τελείωσε ο δεύτερος γύρος. Είναι ο ορισμός του ότι θέλει ο πελάτης χωρίς μα και μου, μη αυτό μη εκείνο. Στα 4 έβαζε μόνη της χέρια πίσω από την πλάτη της για να τα πιάσω και να δώσω πόνο
review reaction 1 hornyasfuck, stel27
28 Δεκεμβρίου, 2023
αυτά ναι Μάλιστα είναι γαμησια ..τον πάτο τον δίνει ??αν τον δίνει θα μου τα φάει όλα ...
review reaction 1 hornyasfuck, das379
28 Δεκεμβρίου, 2023
@stel27 νομίζω τον δίνει με 30€
review reaction 1 hornyasfuck, stel27
02 Ιουνίου, 2024
Επειδή μου άρεσε η κριτική και η περιγραφή σου..Γλυφοκώλι κάνει?
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5