Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 2 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
...του 23 πάει στη Λολίτα με διαφορά. Πρώτη φορά βλέπω γκόμενα να μου πιέζει τα πόδια για να της σπρώξω το καυλί μου πιο βαθιά στο λαρύγγι της.
Νομίζω ότι το deepthroat το έχει σπουδάσει και της αρέσει αφού συνέχεια ήθελε να το παίρνει όλο μέσα. Σε όσους αρέσει αυτή η υπηρεσία νομίζω είναι η ιδανική κοπέλα.
Εδώ βέβαια να πω ότι με εμένα δεν χρησιμοποίησε προφυλακτικό αλλά από αυτά που κατάλαβα θα έκανε στοματικό μόνο με προφυλακτικό πλέον και το σάιτ βλέπω έχει ενημερωθεί.

Κατά τα άλλα, η Λολίτα δεν είναι το τουμπανάκι που φαίνεται στις φωτογραφίες, ο σωματότυπος της είναι πιο μινιόν χωρίς ίχνος λίπους και έχει πίρσινγκ και στις δύο θήλες και διάσπαρτα τατού.

Ξέρει τι να κάνει για να σε ανάψει, βάζει μουσική χορεύει και γενικά είναι αρκετά παιχνιδιάρα. Πετάει και μερικά ελληνικά που και που κάτι που βρήκα χαριτωμένο.

Φιλιά με γλώσσα δίνει αλλά δεν πήγα και να της κάνω έρωτα οπότε δε ξέρω αν κάνει για αγαπούληδες Χαχαχα!

Στο σεξ το ζει και γουστάρει ενώ από την αρχή μέχρι το τέλος σχεδόν χρησιμοποιούσε ένα δονητή.

Συννενόηση με το γραφείο εύκολη.

Για μένα στα 140€ αξίζει σε όσους αρέσει αυτός ο πετίτ σωματότυπος και όσους δεν έχουν θέμα με το στοματικό με προφυλακτικό.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 18, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
CumAndRescueMe
Ενεργό Μέλος
14
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, jedis1980, Kontopodis και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Δεκεμβρίου, 2023
Συμφωνούμε καλό καβλακι η μικρή. Την είχα πάρει κασανδρας 8γ πριν καιρό σαν Σοφία. Στο δωμάτιο της χάϊδευα την κωλοτρυπιδα όπως συνιθιζω σε πολλές κ μου λέει 50 αναλ. Δεν έχασα ευκαιρία με 50 να πάρω κ αυτό το κωλαρακι αλλά αρκετά δουλεμένο δεν άξιζε.Στο 50αρικο πολύ καλή για 140 δεν θα την έπαιρνα
review reaction 1 Tsoupakampras, Bartender 74, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
27 Δεκεμβρίου, 2023
Από στήθος τι λέει; πλάκα;
Από κώλο; φυσικός ή επεμβάσεις; κυτταρίτιδα;
review reaction 1 hornyasfuck
27 Δεκεμβρίου, 2023
1. Απο βυζί τι λέει; πλάκα;
2. Από κώλο; ψεύτικος ή φυσικός;
3. Κυτταρίτιδα;
review reaction 1 hornyasfuck
28 Δεκεμβρίου, 2023
Συμπαθητικη κοπελα , την ειχα δει στο στουντιο καλη ηταν αλλα μεχρι εκει , στη σελιδα λεει πιπα με προφυλακτικο ως εσκορτ οποτε Thank you next
review reaction 1 Bartender 74, hornyasfuck, Pa Luki Luk
28 Δεκεμβρίου, 2023
Βυζακι καλο είναι όσο γουστάρω εγώ να χωράει στην παλάμη,δεν μου αρέσει το μεγάλο, από κωλο έχει κωλαρα κ δεν καταλαβα να είναι fake.23 χρόνων τη κυτταρίτιδα να έχει μια χαρά είναι.το μόνο θέμα η διαφορά τιμής από στούντιο σε γραφειο
review reaction 1 vakhus, hornyasfuck
04 Ιανουαρίου, 2024
Πράγματι πολύ παιχνιδιάρα – νομίζω η καλλίτερη του γραφείου
review reaction 1 hornyasfuck, CumAndRescueMe
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6