Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 6 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά από ένα σερί νέων δοκιμών στους απέναντι είπα ότι σήμερα θα πάρω μια από το γραφείο που ξεκίνησα τη πορνογραφική μου καριέρα ότι και αν γίνει . Αφού το μελέτησα και βάσει κριτικών κατέληξα σε 4 εκ των οποίων η πρώτη μου επιλογή ήταν η Tatti . Αν και έστειλα αργά τα κορίτσια του γραφειου πάντα πρόθυμα (ποτέ δε με έχουν απογοητεύσει) κλείσαν το ραντεβού με συνοπτικές διαδικασίες .

Ήξερα βάση κριτικών ότι οι φωτογραφίες είναι λίγο παλιότερες και δε άνταποκρινονται τουλάχιστο ως προς τη ηλικία αλλά δε με ένοιαζε καθόλου γιατί ήξερα και τι υπηρεσίες να περιμένω και αυτές ακριβώς βρήκα . Το μόνο που με ένοιαζε είναι να μη είναι χοντρη και φυσικά και δε ήταν .

Ουκρανεζα μετανάστρια του πολέμου από όταν ξεκίνησαν όλα στη χώρα μας.

Ήρθε στη ώρα της με ένα κολάν μαύρο και μπότες ψηλές . Γενικά είναι λίγο κρύουλιαρα αν και είχα δυο κλιματιστικά στο φουλ . Όμως μου είπε ότι παντού σε κλειστούς χώρους κρυώνει στη Αθήνα σε αντίθεση με το έξω .

Πρόσωπο για την ηλικια της εμένα μου άρεσε και με κάλυπτε αλλά γούστα είναι αυτά . Κάποιοι μοντελακηδες θα μου τη πέσουν αλλά η προσφορά είναι μεγάλη και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα . Το σώμα επίσης μου άρεσε πολύ με βυζι και κωλο με ωραία πιασίματα .

Στα του αγώνα δίνει φιλία στη αρχή με γλώσσα ενώ σε χαϊδεύει παντού ,
Θα αναφερθώ μόνο στη πίπα της η οποία αν τη αφήσεις μπορεί να σε τελειώσει χωρίς να το καταλάβεις και έτσι την πάτησα στο πρώτο γύρο αλλά τουλάχιστο πρόλαβα να της πω να τελειώσω στο στομα και το έπιασε με τη μια . Έκανε φιλότιμες προσπάθειες για deepthroat όπως επίσης περιποίηση της κάτω περιοχής .
Στα διαλείμματα είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση περί της πόλης της στη ουκρανια η οποία έχει καταστραφεί τελείως , καθώς και για εποχές γκορμπατσωφ και πως ήταν τα πράγματα τότε. Καταλαβαίνει αραιά και που κάποιες ελληνικές λέξεις . Και ίσως μείνει και μόνιμα μιας που δε έχει πλέον σπίτι στη πόλη της αν και δε θα ήθελε στη Αθήνα γιατί της φαίνεται τρελή πόλη και ίσως δε έχει και αδικο .

Ένα πολύ θετικό για εμένα είναι ότι από όταν μπήκε δε έκανε καμία αναφορά για χρήματα παρόλο που με έβλεπε πρώτη φορά και τα έδωσα στο τέλος από μόνος μου . Όταν ακούω κάτι money first είναι εγγυημένη φόλα .

Αν θα τη συναντούσα ξανά ; Σίγουρα ναι γιατί είναι σε ένα από τα κορίτσια του γραφειου που αν δε θες να ρισκάρεις ξέρεις τι θα περάσεις μαζί της και δεδομένου ότι θα κάτσει καιρό εδώ μιας και δε έχει που να πάει είμαι σίγουρος ότι θα ξανασμίξουν οι δρόμοι μας .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 27, 2023
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Σεπ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
50
Likes:
5.854
Πόντοι:
7.626
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, linear, Yatoputso και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Δεκεμβρίου, 2023
Ἐγγυημένη φόλα τὸ "Money first" ; Ὑπερβολές, ἐπιεικῶς...
review reaction 1 bigmountain, Johnny Red2, Quarantaris και 1 ακόμα μέλος
27 Δεκεμβρίου, 2023
Άποψη σου σεβαστή απόλυτα. Μιλάω απο προσωπική πείρα . Σε σένα δέχομαι ότι ίσως δε σου συνεβει και σου εύχομαι και να μη σου συμβεί . Δε γράφω κριτικές γιαννα κάνω αντιπαράθεση με κανένα . Μιλάω για τον εαυτό μου και μόνο .
review reaction 1 hornyasfuck
27 Δεκεμβρίου, 2023
αυτό με τα χρήματα μπροστά δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο πρόβλημα και αναφέρεται συνεχώς.
Στα studios, μπουρδέλα και μασατζίδικα πρώτα πηδάς και μετά πληρώνεις?
review reaction 2 hornyasfuck
27 Δεκεμβρίου, 2023
@donpornos για αυτό δε πάω ποτέ σε κανένα από τα τρία που ανέφερες έστω και αν είναι 5 ευρώ η τιμή . Θέλω να παίρνω αυτό που ζητάω . Και εν πέσει περίπτωση δε καταλαβαίνω γιατί κανένας δε σχολιάζει τα της κριτικής για τη οποία κοπέλα και πρέπει να απολογείται ο κριτής κάθε φορά για μια πιθανή ιδιοτροπία του η παραξενιά του αν θέλεις . Στο λέω με όλο το σεβασμό . Εγώ είμαι μακακας δε γουστάρω να πληρώνω κοπέλες γραφειου στη αρχή γιατί μετά δε θα μπορώ να τις διώξω αν αποδειχθούν φόλα στις υπηρεσίες . Γιατί όταν μου έτυχε δε δίναν λεφτά πίσω και έπρεπε να μπαίνω σε μανουρες και παζάρια με το γραφείο. Και δε είμαι ο μόνος έχω διαβάσει και άλλους . Για τις υπηρεσίες της κοπέλας , τη εμφάνιση και τη συμπεριφορά της έχουμε να τοποθετηθούμε ;; Τα νήματα είναι για τις κοπέλες και όχι για να κρίνονται οι πελάτες τους . Αν είμαι λάθος μπορείς να μου στείλεις και pm ότι ώρα θέλεις . Δε έχω κάτι προσωπικό μαζί σου απλά όποτε γράφω μια κριτική σε οποία κοπέλα πάντα θα βρεθούν ένα δυο να κρίνουν εμένα αντί να τοποθετηθούν αν συμφωνούν με όσα αναφέρω για τη ίδια τη κοπέλα …
review reaction 1 hornyasfuck
27 Δεκεμβρίου, 2023
@Km7699
πωωω εισαι πολυ στοκοβλακας λεμε αδερφακι μου.
ρε πελουσιε μπαγλαμα, οι κριτικες απο ποιους γραφονται... απο τις κοπελες ???
εμεις απο που μαθαινουμε τις κοπελες, που δε ξερουμε, ως προς τις υπηρεσιες τους... απο τις κοπελες η' απο τις συναδελφισσες τους ????
απο τα μελη-πελατες που γραφουν κριτικες μαθαινουμε ρε ντρουπυ.
αρα δινουμε βαση σε αυτα που γραφει το μελος-πελατης.
ΕΣΥ ΜΟΝΙΜΩΣ, γραφεις παπαριες και αρλουμπες για να συμπληρωσεις 500 γραμμες σε καθε κριτικη σου, για να γλειψεις το αναλογο γραφειο για καμια αναλογη εκπτωση (Σ Τ Α Ν Τ Α Ρ) με οδηγους, τηλεφωνητριες μαζι με αλλες αρλουμπες ασχετες και για τις υπηρεσιες της κοπελας, δηλαδη το σεξ, γραφεις 5 λεξεις ολες και ολες.
εδω τι εγραψες δηλαδη ?
στο γραφω γιατι ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ (ΚΑΙ ΕΣΥ) και δε θα το καταλαβεις.
"Θα αναφερθώ μόνο στη πίπα της " "στο σεξ ολα καλα"
ΑΡΑ (ξανα), ποιον περιμενεις να κρινουμε ρε τραχανοπλαγια γαμω τα λεφτα σου γαμω, που δεν πρεπει να εχεις δει κανονικο μουνι-μη πληρωταιο, ουτε στα πιο τρελα ονειρα σου ????????????????????
ΜΩΡ'ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ναουμε, που παρεξηγιεσαι κιολας.
μου αρεσει που εβγαλες συμπερασμα και ειπες οτι σε ζηλευω... ντενεκε.
αμα ζηλευα κατι πελουσιους μπαγλαμαδες σαν και σενα και σαν κατι αλλους εδω μεσα, που το παιζουν κονιορδοι και γαμηκουλες του κωλου, θα ειχα αυτοκτονησει.
αι σιχτιρρρρρ χατζηαβατη και εσυ.
αααα ξεχασα... καλες γιορτες !!! Αγγελούδι
review reaction 3 hornyasfuck
28 Δεκεμβρίου, 2023
@Km7699 δεν πήγαινε το σχόλιο για εσένα προσωπικά, γενικά αναφέρθηκα ότι οι υπηρεσίες στον αγοραίο έρωτα παντού προπληρώνονται οπότε γιατί στα call girls να γίνεται διαφορετικά. Έτσι δουλευει ο κλάδος καλός ή κακός.
review reaction 1 hornyasfuck, Km7699
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6