Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 40 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 111096
Γενική βαθμολογία

4.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Παλαιότερη συνάντηση αλλά μου ήρθε να ανεβάσω κριτική τώρα.

Γενικώς πρόκειται για μια ωραία γυναίκα που όμως δεν της πολύ αρέσει αυτό που κάνει. Όταν την είδα φαινόταν αρκετά κουρασμένη και απόμακρη.

Εμφανισιακά να πω ότι οι φωτογραφίες είτε έχουν φάει πολύ επεξεργασία είτε είναι απλά παλιές επειδή η κυρία είναι σίγουρα κοντά στα 40, ενώ από τις φωτό κάποιος θα έλεγε 27-30. Έχει γυμνασμένο σώμα το οποίο όμως είναι χαλαρό σε αρκετά σημεία, φυσικό για την ηλικία της.

Στα του αγώνα τώρα, γενικώς φάνηκε πως βαριότανε η ήταν κουρασμένη. Απέφευγε τα πολλά πολλά. Δεν είπε όχι σε τίποτα αλλά ούτε πήρε κάποια πρωτοβουλία. Πίπα αρκετά ρηχή και κακή επειδή έβαζε πολύ δόντι και με πονούσε. Γύρισμα σε ιεροπιστολικό για κάνα τέταρτο και μετά στα 4 για κάνα δεκάλεπτο. Επειδή δεν μου πολύ άρεσε έτσι όπως πήγαινε η συνάντηση και όλη η φάση ήταν ντεκαβλε, το έλειξα στο 40 λεπτό και έφυγα. Καλύτερα να καθόμουν σπίτι να τράβαγα μαλακία με τις φωτός της, πιο ωραία θα πέρναγα και θα γλίτωνα και 160€.

Ίσως έκατσε σε εμένα η κακή περίπτωση/συνάντηση αλλά με αυτά που είδα δεν θα την ξαναεβλεπα. Το γραφείο άψογο σε όλα όπως πάντα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 30, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
wargod135
Ενεργό Μέλος