Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 7 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μιας και πλησιάζουν τα Χριστούγεννα ήθελα να κάνω ένα δωράκι στον εαυτό μου, οπότε Τηλεφώνημα στην αγαπημένη μου Καίτη για το ποια κοπέλα θα διαλέξω και όταν της είπα για florianna με επιβεβαίωσε ότι θα περάσω καλά και έτσι έγινε. Το λέω και θα το ξαναλέω το συγκεκριμένο γραφείο με μένα η επιτυχία είναι 100%, δεν έχει υπάρξει φορά που να μην έχω περάσει καλά. Πάμε λοιπόν με το που αντικρίζω την κορασίδα βλέπω μια όμορφη κοπέλα με γαλάζια μάτια και μακριά ξανθά μαλλιά και ένα μεγάλο χαμόγελο, ωραίο σώμα με κωλαρα και πολλά τατού σε όλο το σώμα και ένα υπέροχο αρωμα. Αφού χαιρετηθηκαμε με ένα φιλι και μια αγκαλιά και έγινε το ντουζακι βουρ στο ψητό. Λίγο σοσιαλ για να μην χάνουμε χρόνο και βουρ στα φιλιά τα οποία ήταν πολύ καλά με χρήση γλώσσας. Αφού την φιλησα και την εγλυψα από πάνω μέχρι κάτω ήρθε η δική της σειρά. Με δική της πρωτοβουλία πήρε τον μικρό στο στόμα της και άρχισε μια πολύ καλή πίπα, σάλια φτυσιματα κλπ (άμα έκανε και ντιπθροατ θα ήταν σούπερ η τύπισσα). Και αφού με εγλειψε μέρα ήρθε η δική μου σειρά να την περιποιηθώ. Καθαρό μουνακι τέρμα ξυρισμένο και υγρό. Την εγλυψα και αναστεζε, δαχτυλακο δέχτηκε ένα μόνο και όχι με πολλή ένταση και ήταν σχετικά στενή, πράγμα που με αποζημίωσε αργότερα .. αφού αλληλογλειφτηκαμε πέρασμα σκούφου και στήσιμο στα 4 και ξεκινάει το ματς. Στήσιμο καλό άντεχε το δυνατό γαμησι και όταν έκοβαν λίγο ν πάρω ανάσα δεν σταματάμε έδινε αυτή και καρφώνουν πάνω μου κοιτάζοντας με από τον καθρέφτη με λάγνο βλέμμα. Με τούτα και με κεινα αφού είχα καταιδρωσει και λαχανιασει με ξαπλώνει κάτω και ξαναξεκιναει την πίπα.. πέρασμα σκούφου μετά απο λίγο και την ξαπλώνω από κάτω με μένα από πάνω να δίνω πόνο. Πότε τ πόδια στους ώμους ποτέ στη μέση να με τυλίγει και να φιλιομαστε. Με τούτα και με κεινα πάλι μούσκεμα γίναμε και λαχανιασμενη και αυτή κ εγώ Μ ζητάει να κλείσω το ερκοντισιον γιατί έβραζε ο τόπος εκεί μέσα.. είχα πεθάνει και την έβαλα να με γλύφει, επειδή γενικά Αργώ να χύσω η τύπισσα το πάλεψε πολύ τίμια ποτέ τον εγλειψε, ποτέ τον έπαιζε ποτέ τον εφτυνε και όλα μαζί ταυτόχρονα με εμένα να χουφτωνω ότι βρω όπου κ μετά από λίγο ήρθε το τέλος στο στήθος της.. Με καθάρισε έκανε ντουζακι και τα υπόλοιπα 10 λεπτά π είδαν μείνει καναμε το σοσιαλ που δεν καναμε στην αρχή. Ωραίο τυπακι, ωραία τα είπαμε. Και έτσι με ένα γλυκό φιλί(με γλώσσα πάντα) αγκαλιάστηκαμε και οι δρόμοι μας έτσι χώρισαν.. πρόκειται μια μια πολύ τίμια επιλογή, 10αρι καθαρό σαν την άλλες του ίδιου γραφείου δεν ήταν, αλλά είμαι και λίγο απαιτητικός εγώ χαχαχ. Όμως είναι μια κοπέλα που σου βγάζει καλά vibes και σε κάνει να νιώθεις άνετα! Αν θα την ξανασυνάντουσα, θα πω ναι εάν είχα να διαθέσω τα χρήματα. Το γραφείο για ακόμα μια φορά άψογο σε όλα! Ελπίζω να μην ξέχασα κάτι. Αυτά από μένα, εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά, να είστε καλά, και να γαμάτα ακόμα καλύτερα!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
200€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
9
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Antonis78, GALLAS, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Δεκεμβρίου, 2023
εσκισες ρε δασκαλε,μπραβο που το εγλειψες το κοριτσι , την δασκαλεψες την τεχνη του ερωτα Χαχαχα!Χαχαχα!
review reaction 3 hornyasfuck, GLOCK19
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1