Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.5 33 10
Call-Girls
153003
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Εξαργυρώνοντας το θρίαμβο του στο διαγωνισμό του γραφείου, ο MrEco κλείνει τη Mavie που καιρό είχε στο μάτι για μιάμιση ώρα και πληρώνει στο γραφείο τη διαφορά(γιαυτό 70 ευρώ το κόστος).Στη 1 ωρα τι να προλάβεις, άλλοι ίσως μπορούν, ο MrEco δεν μπορεί κατευθείαν στο ψητό, θέλει το μπίρι μπίρι του.Το κορίτσι είναι ο,τι βλέπετε στις φωτό, χαμόγελο φωτεινό, τρελοκομείο με περίσσια θετική ενέργεια(ελπίζω να μη της τη ρουφήξετε όλη αμαρτωλά vampires) , να μη τα πολυλογώ το κορίτσι έχει μια χρυσή τομή μεταξύ rough και GFE που πρέπει να το βρείτε...γουστάρει την ένταση, έχει τάσεις submissive αλλά παράλληλα να την κάνετε να νιώσει άνετα. Αν το καταφέρετε θα ωφεληθείτε, έιχα σε όλη τη διάρκεια την αίσθηση πως έχω βρεθεί με μια φίλη μου για γαμησάκι και μπίρι μπίρι.της αρέσει στα 4 περισσότερο, έχει και 2 υπέροχα τατού ένα στο κωλομέρι και ένα στην πλάτη ψηλά.Οι πατουσάκηδες επίσης σπεύστε, γουστάρει.Να διευκρινίσω επίσης η κοπέλα ΔΕΝ είναι βραζιλιάνα, είναι από Πορτογαλία indeed και έμενε Λονδίνο για χρόνια. Θα κάτσει μου πε τουλάχιστον 3 μήνες. Στο ίσως στο αν θα την ξαναδώ είναι επειδή γενικά προτιμώ ανεξάρτητες όχι γραφεία.Μου άρεσε όμως η Mavie και ίσως κάνω μια εξαίρεση στον κανόνα μου που λέει οτι με κοπέλες απο γραφείο 1 φορά και μόνο. Οψόμεθα. Το γραφείο πολυ κομπλέ σε όλη τη συνεννόηση. Καλές γιορτες και ευτυχισμένο το 2024, δε ξέρω για σας εμένα το 2023 δε θα μου λείψει γενικά
PEACE
PEACE
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 23, 2023
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
70€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Δεκεμβρίου, 2023
σε αρκετους νομιζω δεν θα λειψει το 23,το κακο ομως ειναι οτι τα τελευταια χρονια λεμε συνεχεια καθε περσι κ καλυτερα...
TOMCRUISE
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1