Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 21 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 110435
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Τρίτη κοπέλα από το μάγο που γνωρίζω σήμερα ήταν η σειρά της Ελίζας και έχω ύποψι ήδη άλλες 4.

Είχα διαβάσει κάποια σχόλια τα περισσότερα αρνητικά ως προς το ότι δε σε αφήνει να τελειώσεις μέσα της . Κάποια ήταν πιο ειρωνικά κάποια όχι . Από τη αρχή είχα καταλάβει πως κάτι θα της έχει συμβεί στο παρελθόν και χωρίς να τη γνωρίζω τη συμπάθησα και ένιωσα ότι δε πρέπει να κρίνουμε τη οποία κοπέλα μόνο από αυτό με τη ενοια ότι η προσφορά στο χώρο είναι τεράστια και οποίος δε του κάνει μπορει να πάει άλλου . Έτσι είπα να της δώσω μια ευκαιρία να μου αποδείξει ότι αξίζει να είναι στο χώρο έστω και με τον όρο της .
Ήρθε με μια μικρή καθυστέρηση 15-20 λεπτών . Ντυμένη απλά και καθημερινά . Πρώτη εικόνα ήταν άψογη με τη έννοια ότι ειναι ένα πραγματικά φρέσκο κοριτσι που θα δεις σε μια καφετέρια η σε ένα πανεπιστήμιο και θα θες να τη γνωρίσεις . Το σώμα είναι υπέροχο αυτό βέβαια φάνηκε αφού ξεντύθηκε όμως είχα μείνει ήδη τυφλωμένος από το πρόσωπο της το οποίο έβγαζε γλυκύτητα αθωότητα και φρεσκάδα
Είπαμε κάποια πράματα για να σπάσει ο πάγος , δήλωσε φοιτήτρια από επαρχία . Στα του αγώνα τηρήθηκε ότι έγραφε στις υπηρεσίες της , ήταν πεντακάθαρη και γενικά πρόθυμη να μάθει τα κουμπιά μου και να προσαρμοστεί .
Η πίπα για εμένα θέλει λίγο βελτίωση . Όπως μου είπε η ίδια είναι σχετικά νέα στο χώρο γενικά και θεωρώ ότι είναι λίγο άπειρη σε σχέση με άλλες κοπέλες του χώρου και ψάχνει μόνη της τα πατήματα της . Όμως δε θα έλεγα ότι δε μου άρεσε η ότι έλειπε κάτι έκανε φιλότιμες προσπάθειες να με ικανοποιήσει στο μέγιστο τόσο στη πίπα όσο και μετά στο σεξ . Απλά ήταν η πρώτη μας φορά ήταν ίσως λίγο πιο σφιγμένη και ίσως και κουρασμένη για αυτό και κρατάω ένα θετικό πρόσημο μόνο και μόνο από τη προσπάθεια τη ευγένεια και τη συμμετοχή της και φυσικά το πρόσωπο της που είναι από τα καλύτερα που μου έχουν έρθει . Θα της ξαναδωσω επαναληπτική το συντομότερο μετά τις γιορτές .
Ελίζα μου σε ευχαριστώ για όλα απόψε όπως και εσένα ΜΑΓΕ

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 22, 2023
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
50
Πόντοι:
7.626
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, TOMCRUISE και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Δεκεμβρίου, 2023
Καλημέρα συναγωνιστή, ξέχασες να μας ενημερώσεις για το κόστος...
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, papaphilips
23 Δεκεμβρίου, 2023
Καλησπέρα φίλε μου . Γράφει τιμή στο γραφείο 180 η ώρα επι δυο η ώρες συν τα 20 cim …
review reaction 1 hornyasfuck, Johnny Red2
23 Δεκεμβρίου, 2023
Δεν με πείθεις .
APE
APE
review reaction 1 review reaction 3 linear, hornyasfuck, Johnny Red2 και 2 άλλα μέλη
23 Δεκεμβρίου, 2023
Δε σε πειθώ για το κόστος ; Γιατί δε μιλάς ξεκάθαρα ;
review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck
23 Δεκεμβρίου, 2023
Την είδα πολύ πρόσφατα . Απορώ με την κριτική σου αλλά σεβαστή. Ωστόσο μου κάνει φοβερή εντύπωση
APE
APE
review reaction 1 linear, Johnny Red2, hornyasfuck
24 Δεκεμβρίου, 2023
Φίλε και συναγωνιστή @ape δε είμαι εδω για να κόντραριζομαι με κανένα ούτε έχω λόγο να πω ότι κάποιος που έκανε μια άλλη κριτική λέει ψέματα . Τη κοπέλα τη είδα πρώτη φορά εχτές . Ούτε αγαπητικός της είμαι ούτε τίποτα είπα απλά μια γνώμη και προσπάθησα να είμαι αντικειμενικός . Επίσησημανα και αρνητικά στοιχεία στη συνάντηση . Αν θες να μου πεις κάποιο επιχείρημα ότι ώρα θέλεις στείλε μου pm να το συζητήσουμε . Και να ξέρεις ότι όταν είμαι λάθος κάπου ξέρω να το παραδέχομαι σε άτομα που μου μιλάνε όμορφα χωρίς ειρωνείες και εσυ είσαι ένας από αυτούς όποτε ο διάλογος ευπρόσδεκτος
review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck
25 Δεκεμβρίου, 2023
Χρόνια πολλά και καλά !
Θα σου στείλω pm ναι , το γεγονός ότι πέρασες όμορφα με χαροποιεί και πιστεύω έβαλα κι εγώ το λιθαράκι μου ίσως, καθότι τα παράπονα μου , ήταν σφόδρα όχι μόνο στο γραφείο αλλά και στην ίδια με ειλικρίνεια που σίγουρα δεν περίμενε.
Η κριτική σου και ο τρόπος που γράφεις θέλει βελτίωση για να μην παρεξηγείσαι. Μην υπερασπίζεσαι καμία κοπέλα ο,τι και να σου είπε.
Να εστιάζεις μόνο στο ραντεβού σου και αν τηρήθηκαν οι αναγραφόμενες υπηρεσίες.
Τα υπόλοιπα θα τα καταλάβουν αυτοί που πρέπει.
Δεν έβαλα κριτική για την συγκεκριμένη γιατί θα ήταν εξαιρετικά κακή και σεβάστηκα το γραφείο στο οποίο είμαι πελάτης χρόνια.
APE
APE
review reaction 1 linear, ggalatsi, Johnny Red2 και 3 άλλα μέλη
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7