Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 9 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 62123
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ημερομηνία ενδεικτική. Η Μαρία δεν ήταν απ'τις πρώτες μου επιλογές αλλά οι κριτικές με είχαν ιντριγκάρει, και η κοπέλα αυτή όπως και η Εβελίνα από το γραφείο αυτό είχαν το συν οτι δουλευουν αργά, κάτι που ήταν απαραίτητο για'μενα εκείνη τη μέρα.

Γενικά, αποφεύγω τις συναντήσεις αργά το βράδυ, καθώς ξέρω οτι υπάρχει και κούραση κλπ, αλλά δεν το φοβήθηκα γιατί όπως μου επιβεβαίωσε και η κοπέλα του γραφείου, έχει επιλέξει να δουλεύει τις μεγάλες ώρες.

Οι φωτογραφίες είναι αρκετά ακριβείς, αν και ηλικιακά την έκοψα πιο πολύ προς τα 30. Ωραίο καλοδιατηρημένο σώμα, με σχετικά μικρά αλλά στητά βυζιά, ωραια πίσω κίνηση, και σχεδον καθόλου περιττά κιλά (ίσως λιγο στην κοιλιτσα). Το πρόσωπό της έχει μια άγρια ομορφιά, πουτανιά θα έλεγα. Για το σοσιαλ δε μπορώ να γράψω πολλά καθώς μπήκε κατευθείαν στο ψητό. Έχει ενεργή συμμετοχή αλλά με κάπως άκομψο τρόπο θα έλεγα. Ξεκίνησε με φιλιά τα οποία ελαχιστοποιηθηκαν μετά απο λίγο και τα απέφευγε κιόλας, υπήρχαν ή καθόλου ή υπερβολικές κραυγές, και γενικά αρκετά μηχανική διάθεση, διεκπεραιωτική θα έλεγα. Από την άλλη, η κοπέλα δεν έλεγε όχι και δε δυσανασχετούσε σε τίποτα, χωρίς όμως να προσφέρει το κάτι παραπάνω. Στα πολυ συν, το εκπληκτικό της deepthroat και τα ωραία στησιματα.

Ο μονος λογος που εχω βαλει οχι στο αν θα τη ξανασυναντουσα είναι η εμφανης κουραση / βαρεμαρα, που σε καποιες στιγμες δεν κρυβοταν, κατι το οποιο με προβληματισε εντονα σε ραντεβου που ξεκινησε στη μεση της βαρδιας της. Παιδια δε γινεται να εξυπηρετουμε καποιον αναλογα με τις καυλες μας και τη διαθεση μας οταν δινει τοσα λεφτα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 01, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
141
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 andronikos3, SEXTYPHOON, piko και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Δεκεμβρίου, 2023
η χημεια ειναι μυστηριο πραγμα συναδελφε
review reaction 1 review reaction 3 Rensten, mozartmo, hornyasfuck
20 Δεκεμβρίου, 2023
Χημεία αδερφέ! Η Μαρία γενικά αποδίδει εξαιρετικά.
review reaction 1 mozartmo, hornyasfuck, Rensten
20 Δεκεμβρίου, 2023
Πληρωμένο σεξ και ζητάς παπάδες, όλα μηχανικά είναι φίλε, στο μουνι της σε έχει γραμμένο φίλε χωρίς τα λεφτά , σε λάθος δρόμο είσαι, χιλιόμετρα μακρυά.. όσα λεφτά και να δώσεις τα αισθήματα δεν αγοράζονται, ούτε πουλιούνται....
review reaction 1 bigmountain, hornyasfuck, horeytis
21 Δεκεμβρίου, 2023
Δε διαφωνώ. συνάδελφοι, οτι όλα εξαρτώνται απ'τη χημεία, αλλά το ζητούμενο δεν είναι πάντα αυτή. Έχω συναντήσει και κοπέλες του χώρου που χωρίς ίχνος χημείας το έσωζαν με τον επαγγελματισμό και την προσήλωσή τους. Αν τώρα ψάχναμε απλά μια τρύπα θα δίναμε 30άρι στο μεταξουργείο, όχι 150.
review reaction 1 piko, hornyasfuck
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4