Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 12 10
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Ημερομηνία ενδεικτική. Συνάντηση στο χώρο μου μετά από άψογη συννενόηση με το γραφείο. Η κοπέλα ακριβώς στην ώρα της, με προσεγμένο ντύσιμο, πιο κυριλέ θα έλεγα. Τα αγγλικά της κοπέλας είναι για συννενόηση και για μια-δυο κουβέντες για πολύ γενικά πράγματα, και απορώ πώς λένε κάποιοι οτι μιλάει πολυ καλά αγγλικά.

Δε θα μπώ σε λεπτομέρειες, αξίζει όμως να επισημάνω δυο πράγματα. Ίσως είμαι εγώ ο περίεργος, αλλά όταν διαβάζω οτι εχει ωραιο, γλυκό κλπ πρόσωπο, περιμένω κάτι καλύτερο. Το σώμα της κοπέλας έχει όντως όμορφα κατανεμημένα έξτρα κιλάκια, αλλά συνολικά αν τη δεις στο δρόμο δε θα σου τραβήξει το βλέμμα.

Αρκετά συνεσταλμένη στην αρχή, εν συνεχεία ξεκλείδωσε και το έζησε στο έπακρο όπως είπαν και οι προηγούμενοι. Αξίζει βέβαια να αναφέρω οτι η πολλή πρωτοβουλία σήμαινε οτι δυσανασχέτησε με τα δικά μου θέλω (π.χ. διαφορετική στάση απ αυτη που ήθελε), κάτι που είναι απορίας άξιον. Παρόλο που το ζούσε και τελείωσε 2 φορές, δε με άφησε να ξεχάσω την ιδιότητα του πελάτη για πολύ, καθώς παρα δεκα με ενημερωσε οτι εχουμε ακομα ενα λεπτο, κατι που με ξενερωσε αλλά βιάστηκα και τελείωσα. Το ακόμα πιο παράξενο είναι οτι άραξε για άλλα 10 λεπτα στο κρεβάτι χωρίς να ετοιμάζεται, άρα φάουλ.

Δεν ειναι οτι εκλαψα τα λεφτά μου καθώς ήταν ό,τι πιο κοντινό έχω ζήσει με το real deal που λένε στο χωριό μου, παρόλα αυτά (εξ'ου και ο τίτλος), ίσως έχω πολλές "παραξενιές" ή απλά διαφορετικά κριτήρια απ'τους συναγωνιστές. Τι θέλω να πώ: όταν δίνω 150 ευρώ, ναι μεν γουσταρω συμμετοχή, δε γουστάρω όμως να μου λεει "προτιμώ έτσι, προτιμώ αλλιώς, εχω καυλωσει πολυ και δεν αντεχω αλλο να σου παρω πιπα γιατι βιαζομαι να με γαμήσεις". Δεν είμαστε 2 ανθρωποι σε one night stand. Ο ενας πληρώνει. Όταν δίνω 150 ευρώ, δε γουστάρω να αντικρίζω μια κοπέλα που αν ήθελα έριχνα και τσάμπα. Δεν προσπαθώ να το παίξω κάποιος, αλλά ναι, άλλοι θέλουν τη συμπεριφορά, άλλοι την εμφάνιση, άλλοι λίγο και απ'τα δύο. Και εγώ στην τελευταία κατηγορία ανήκω, και τι να την κανεις την εμφάνιση αν σου'ρθει κομοδίνο, αλλά κάποιες φορές νιώθεις λίγο κορόιδο. Ο αγοραίος έρωτας για'μενα προσωπικά δεν είναι ανάγκη, αλλά επιλογή. Και το επιλέγω για να αποκτήσω κάτι καλύτερο απ'ο,τι εκεί έξω.

Καποιοι θα διαφωνήσουν, κάποιοι θα συμφωνήσουν, αλλα όπως καταλαβαίνετε αυτο αποτελεσε κυρίως κριτική της κατάστασης στο χώρο, όχι τόσο της συγκεκριμένης κοπέλας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 01, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Νέο Μέλος
3
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, xagnostos2006, linear και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Δεκεμβρίου, 2023
Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Αφήστε την να βγάλει τον αυθορμητισμό της και θα ανταμείψει.
review reaction 3 hornyasfuck
02 Ιανουαρίου, 2024
Καλή χρονιά.
Πιστεύω ότι δεν υπήρχε χημεία.
Ίσως να μην την έκανες να νιώσει άνετα.
review reaction 3 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2