Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 7 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την Ευγενία την είδα την περασμένη φορά που ήρθε, πριν ένα μήνα, λίγο μετά τα μέσα Νοέμβρη.

Έχει ακριβώς το σώμα που βλέπετε στις φωτογραφίες και οι πληροφορίες γι’ αυτήν γενικά ισχύουν εκτός του στήθους που είναι καθαρό Α. Ύψος ελάχιστα κάτω από 1,80, αδύνατη, με μακριά πόδια, πανέμορφο κώλο μοντέλου και βυζάκια σε σχήμα κώνου, λίγο πεσμένα, με μικρές και σκληρές ρώγες. Έχει καστανά μαλλιά και όμορφα γαλάζια μάτια. Εμένα μου άρεσε πολύ και στο πρόσωπο. Αν θυμάμαι καλά, έχει ένα μεγάλο τατουάζ στο αριστερό πόδι, ένα στον κορμό και ένα πιο μικρό (και το πιο όμορφο) ψηλά στην πλάτη, κάτω από τον σβέρκο. Μου είπε ότι είναι 27 χρονών και ότι της φάνηκε χαζό που γράφουν ότι είναι 25. Στα αγγλικά έχει άνεση και μιλάει σωστά (αν και μερικές φορές κολλάει σε κάποιες λέξεις).

Ήρθε με ψηλά τακούνια, μαύρο μίνι και ένα δερμάτινο μπουφάν, γεμίζοντας τον χώρο με ένα διακριτικό άρωμα και την αίσθηση φρεσκάδας. Επειδή είχε ευχέρεια στα αγγλικά μιλούσε στην αρχή ασταμάτητα. Θυμάμαι μόνο να λέει ότι εάν ο πελάτης της φανεί «περίεργος» ή αν δεν είναι απόλυτα καθαρός και προσεγμένος, φεύγει και ότι εκείνη την ημέρα είχε φύγει από 1-2 ραντεβού, αλλά δεν ρώτησα περισσότερα. Δεν ξέρω αν όσα έλεγε είναι αλήθεια. Γενικά δεν δίνω και πολύ σημασία σε όσα λέει μια escort.

Επειδή την είχα να μιλάει 10 λεπτά, την έβαλα να κάνει μπάνιο και μόλις τελείωσε την πλάκωσα στα γλωσσόφιλα στα οποία ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερη θέρμη ενώ την κωλόπιανα στα όρθια για πολλή ώρα.

Μετά μου είχε κάνει μια καλή πίπα, κοιτάζοντάς με στα μάτια και πιάνοντας τα αρχίδια μου ενώ είχαμε ένα πολύ γαμάτο 69. Η γκόμενα έχει πάρα πολύ όμορφο μουνί. Μικρό, κλειστού τύπου, εντελώς ξυρισμένο, με εξαιρετική γεύση και μυρωδιά. Επίσης έχει μια μικρή και στρογγυλή κωλοτρυπίδα, λίγο δουλεμένη, πάνω από την οποία είχα περάσει την γλώσσα μου.

Στο ιεραποστολικό την είχα γαμήσει δυνατά και βαθιά κρατώντας την από τους εύθραυστους αστραγάλους της. Στο γαμήσι αντιδρά φυσιολογικά, δεν σκούζει σαν γουρούνα αλλά ψιθυρίζει και σε κοιτάζει στα μάτια. Στο τέλος την γύρισα στα 4, την έβαλα μπροστά στον καθρέφτη ώστε να μπορώ να βλέπω ταυτόχρονα την όμορφη τρύπα του κώλου της και τις εκφράσεις του προσώπου της. Αν και είχα ανεβάσει στροφές η γκόμενα όχι μόνο δεν είπε τίποτα αλλά ανταποκρινόταν με σωστές κινήσεις της λεκάνης, κοιτάζοντάς με στον καθρέφτη, μέχρι που την έχυσα.

Ένα δευτερόλεπτο αφού βγήκα από μέσα της άρχισε πάλι να μιλάει ενώ με χάιδευε εδώ κι εκεί. Δεν έμενε πολύς χρόνος και αφού μέτρησα τις δυνάμεις μου κι αποφάσισα ότι δεν το χα να της ρίξω δεύτερο, της είπα ότι μπορεί να φύγει. Μόνο τότε σταμάτησε να μιλά και με κάρφωσε σοβαρά στα μάτια, σαν να ήθελε να δει αν την «διώχνω» επειδή έκανε κάτι λάθος. Την καθησύχασα, ντύθηκε, με φίλησε με γλώσσα, πήρε τα λεφτά που ήταν από την αρχή αφημένα στο κομοδίνο και έφυγε.

Η γκόμενα αυτή μου άφησε μια ωραία αίσθηση. Είναι αέρινη, σαν να έχει το σχήμα τσιγάρου ή του καπνού. Παίζει να την ξαναδώ,
Πρόσωπο 8, σώμα 9, συμπεριφορά 8, επικοινωνία 8, διάθεση στο σεξ 8, σχέση αξίας κόστους 8.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 17, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Δεκ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
168
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 delipas, bourdelotsarkakias, xagnostos2006 και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Δεκεμβρίου, 2023
Χαχαχα εχει σχημα τσιγαρου λεει! Οταν το ειδα αυτο νομιζα οτι θα ηταν κατι που θα ειπε η γκομενα οταν ειδε το πουλακι σου καυλεα μου!
review reaction 3 Mojo Risin, hornyasfuck
20 Δεκεμβρίου, 2023
εφερε τετοιο μουνι το gde και με τετοια αποδοση ??
πολυ παραξενο μου ακουγεται
review reaction 3 Bartender 74, hornyasfuck
20 Δεκεμβρίου, 2023
για βαθμολογησε τη με βαση το 10, γιατι δε σε αφηνει το συστημα..
review reaction 1 hornyasfuck
21 Δεκεμβρίου, 2023
για αυτο κ εγω σκαω παντα με την πετσετα,μην τυχον κ μου πει κανα ρωσιδακι οτι δεν ειμαι αρκετα προσεγμενος κ την κανει Χαχαχα!Χαχαχα!
review reaction 3 review reaction 2 Bartender 74, Mojo Risin, hornyasfuck
21 Δεκεμβρίου, 2023
Αν δει τον πελάτη περίεργο, φεύγει;

Αποκλείεται, αν γινόταν αυτό, θα την έδιωχναν από το γραφείο. Ακόμα δεν ήρθε, ας κάνουμε υπομονή.
review reaction 3 Bartender 74, hornyasfuck
21 Δεκεμβρίου, 2023
@roughfucker Τή βαθμολόγησε ἤδη μὲ τὴν κλίμακα τοῦ 10: γιά δές τὴν τελευταία πρόταση. Γιατί σοῦ ἀκούγεται περίεργο; Τό καλύτερο πρακτορεῖο αὐτήν τὴ στιγμή.

@bigmountain Γιατί ἀποκλείεται; Ὅπως ἔχουμε 'μεῖς δικαίωμα νά μή δεχτοῦμε κάποια ἔτσι ἔχουν καί αὐτές. Πρωτίστως γιά τὴν ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ: Ἄν τοὺς φαίνεται ὁ πελάτης... κάπως... Ἄκου ἀποκλείεται!
review reaction 2 review reaction 1 TOMCRUISE, bourdelotsarkakias, Mojo Risin και 1 ακόμα μέλος
21 Δεκεμβρίου, 2023
@hornyasfuck πώς ακριβως κατεληξες στο συμπερασμα οτι το GDE ειναι αυτη τη στιγμη το καλυτερο πρακτορειο ?? εχεις παρει πουτανες απο ολα τα πρακτορεια τον τελευταιο μηνα και του GDE ηταν οι καλυτερες ??
review reaction 1 hornyasfuck
21 Δεκεμβρίου, 2023
poustalekos, χαχα, τσιγάρο το πουλάκι μου , τασάκι η κωλάρα σου.
roughfucker, δεν έχω ξαναγαμήσει gde. Γενική βαθμολογία, 8.
TOMCRUISE, μόλις είχα βγει από το μπάνιο και είχα βάλει σώβρακο και φανέλα όταν ήρθε.
bigmountain, ειλικρινά δεν ξέρω τι εννούσε με το περίεργους, με την καθαριότητα όμως το καταλαβαίνω
hornyasfuck, κάτι της είχε συμβεί πιο πριν γιατί μπήκε μέσα, είπε κάτι σαν "κανονικός άνθρωπος" και άρχισε την πάρλα, αλλά δεν ρώτησα περισσότερα.
review reaction 1 hornyasfuck
22 Δεκεμβρίου, 2023
@roughfucker

Στὴν καλύτερη τῶν περισσότερων μία φορά τὸν μήνα γαμῶ φίλε μου γιατί τόσο σηκώνει ἠ τσέπη μου. Ἀλλά ναί, ἡ πιό πρόσφατη πείρα μου αύτό μοῦ λέει
28 Δεκεμβρίου, 2023
@Mojo Risin

Απο ντύσιμο θες να μας πεις πως ήταν ντυμενη; Φοραγε τιποτα σεξυ η μπα;;;Και οσον αφορα το προσωπο αντικειμενικα ηταν ωραια γυναικα η οχι. Ρωταω γιατι στις φωτογραφιες της ειναι θολο και δεν καταλαβαινουμε τιποτα
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2