Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 118 10
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Δεν είμαι φαν των κριτικών, ωστόσο είπα να κάνω μια εξαίρεση αυτή τη φορά. Συνάντηση με την κοπέλα στο γνωστό γαμιστρώνα. Η Ιωάννα είναι ένα κοντοπούτανο μιλφάκι τσέπης γυρω στα 40 (μάλλον κ εδώ παίζει ο κανόνας των +5 από αυτό π λένε) με φάτσα που σε προδιαθέτει να τις ρίξεις ένα κρεμπιε, αν την δεις στο δρόμο. Επιγραμματικά αναφέρω κάποια στοιχεία για την ίδια κ το ραντεβού :

1) Πρόσωπο : Συμπαθητικό, αλλά όχι κάτι σπέσιαλ.
2) Σώμα : ύψος 1,60 μαξ, σφιχτό, καλό βυζί φτιαγμένο. Κωλαράκι μάχιμο με κωλοτρυπίδα που μάλλον
σύντομα θα χρειαστεί ρεκτιφιέ κ βαλβολίνες.
3) Επικοινωνία : εδώ αρχίζουν τα ζόρια. Γαϊδουρινή υπομονή μέχρι να σ' απαντήσει (επιλέγει τυχαία κατά δήλωσή της) κ όταν γίνει αυτό
παίζεις με ραντεβού 1 -2 μηνωνΚεφάλι σε τοίχο!. Πιο γρήγορα παίρνεις ραντεβού από τον Κούλη στο Μαξίμου, κύριοι. Βέβαια πρέπει να
δώσουμε ένα δίκιο στην τύπισσα, διότι όταν μου δείχνει ένα βαιμπερ με 2.200++ αδιάβαστα μνμ (Money Mouth) κάτι δεν πάει καθόλου
καλά. Δλδ. ρε τύποι κάπου όπα, χαλαρώστε λίγο. Η Αθήνα είναι γεμάτη πουτάνες.
4) Σεξ : Τα πάντα όλα. Το κατέχει το σπορ. Δεν υπάρχει να πω κάτι που δεν έχει ειπωθεί από τους προηγούμενους. Μια ένσταση μόνο ως
προς την πίπα της που ήταν σχετικά διεκπεραιωτική (μου'χουν δώσει κ καλύτερες). Επίσης το γλυφοκωλι της εξαιρετικό, να το ζητήσετε.
5) Vfm : Σε ΑΥΤΗ την τιμή που το' χει, ναι. Διότι τι να ζητήσουν κ τα δίμετρα γραφειάτα άλογα που κυκλοφορούν κατά καιρούς στη πιάτσα?

Συμπερασματικά, προφανώς πέρασα καλά κ μου λύθηκε κ η απορία (όπως λέει κ ο τίτλος της κριτικής). Ωστόσο, μεγαλώνοντας αναζητώ την ευκολία στα πράγματα. Που σημαίνει σε απλά ελληνικά ότι δεν γουστάρω να σπάω τις μπάλες μου για να κλείσω ένα γαμήσι 1.5 μήνα μετά. (Εξού κ το ίσως στο ενδεχόμενο επανάληψης ραντεβού)
Καλά να περνάτε κ καλές γιορτές

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 19, 2023
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
txar
Ενεργό Μέλος
3
Πόντοι:
496
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 PETROSANAL1, koumanidas, xagnostos2006 και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Δεκεμβρίου, 2023
Η δική σου κριτική σαν έμπειρος που ξέρω πως είσαι μου λέει πολύ περισσότερα από ότι κάποιων άλλων. Ειδικά το 5 στο πρόσωπο και 6 στο σώμα είναι αρκετά ενδεικτικά.
Όχι πως σκόπευα να ψωνίσω αλλά λέμε τώρα...
review reaction 1 greekarmy, txar, Johnny Red2
20 Δεκεμβρίου, 2023
Σωστά τα λες αγαπητέ φίλε για αυτό και δεν την έχω ψάξει ποτέ ως τώρα. Η διαθεσιμότητα είναι σημαντικό πράγμα κι όπως ολόσωστα παρατήρησες, υπάρχουν και άλλα κορίτσια άξια λόγου και έρωτος.
review reaction 1 txar, Johnny Red2, petran 19866266
21 Δεκεμβρίου, 2023
Πολύ σωστά!
Όταν έγραψα για την ηλικία, ο άλλος γνώριζε και τη χρονολογία γέννησής της!
Όταν έγραψα ότι ήταν διεκπεραιωτική, έπεσαν να με φάνε, με έβγαλαν προμότορα.
Τώρα σιωπή ε;
review reaction 1 txar
17 Ιανουαρίου, 2024
zero00

με βαση το σπασιμο προσωπου - ματια εικαζω οτι ειναι πατημενα 40. (εκτός αν μεγαλοδειχνει)
Ναι διαικπεραιωτικη, στα όρια της ξεπετας θα ελεγα.
Με τα προκαταρκτικα δε τοχει ιδιαιτερως (τσιμπουκι μετριο για τα γουστα μου).
Βεβαια κανει τα συμφωνηθεντα, αλλα μαλλον ειναι στη λογικη ''ελα ηδη καυλωμενος κ σκισε με να τελειωνουμε''
Κατα τη γνωμη μου μια τιμια λυση αλλα σε καμια περιπτωση δε δικαιολογει τους διθυραμβους που διαβαζω
review reaction 1 zero00
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4