Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 12 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Εδειξα μια μικρη αφελεια οχι λογο βλακειας αλλα επειδη ευχομουν να ειναι απο κοντα οσο ομορφη ειναι στις φωτογραφιες. Η τηλεφωνητρια ηταν με το μερος της και μου την παρουσιασε σαν εσκορτ που θελεις ξανα και ξανα, πραγμα που ειναι πολυ κοντα στην πραγματικοτητα.
Απο κοντα λοιπον ειναι ενα μουνακι που θελεις να το γλειψεις απο πανω μεχρι κατω. Ειδικα το σωμα, εχει ξαναειπωθει και το επαναλαμβανω αξιζει σχεδον δεκαρι. Στο προσωπο δεν εχει το επαγγελματικο υφος του μοντελου, ειναι πιο ηρεμη και θηλυκη οπως επισεις και λιγο πιο απλη. Ηταν ευκολη στην συνενοηση, αρχικα λογο της φιλικης της διαθεσης και υστερα λογο του καλου επιπεδου στα αγγλικα. Αρχισαμε αγκαλιες και φιλια με το που εβγαλα τα ρουχα, με μια διαθεση απο την Εμιλυ λες και ειμαστε σε διακοπες. Απο τεχνικη τα φιλια της ειναι ωραια αλλα η γλωσσα θελει λιγο επιμονη για να βγει και μαλιστα για να βγει καλα. Δεν πτοουμαι οταν ειμαι με τετοιες γκομενες, ειναι δωρο θεου η ομορφια τους και η δυσκολια προσθετει ακομα περισσοτερη απολαυση ειδικα οταν στο τελος υποκυπτουν.
Ξεκινωντας την πιπα αρχιζει και δειχνει την εμπειρια που εχει αποκτησει μεχρι τα 30 περιπου, που ειναι η πραγματικη της ηλικια. Η γυναικα αυτη εχει την ικανοτητα να σε τελειωσει με το στοματικο χωρις να κουραστει η ιδια. Επομενος, για να μοιραστει η ηδονη της ζητησα να κανουμε 69 και ξεκινησαμε αμεσως. Δεν συζητω για καθαριοτητα, ηταν αψογη αλλα και στο να λαμβανει απολαυση ηταν προθυμη και καυλωνε στ'αληθεια.
Στο γαμησι αριστευσε με την συμμετοχη και στους δυο γυρους. Ειχε καλο μουνι, με αισθηση και με υγρασια που μου εκανε τον πουτσο πυραυλο. Εβαλε ολη της την τεχνη σε δραση με τα στησιματα, τα κουνηματα και με τα βογγητα. Εχει πολυ καλες αντοχες και πανω απο ολα το θεαμα οπως και να το δεις ειναι παρα μα παρα πολυ ερωτικο. Κανει πολυ καλα ανοιγματα και καβαλαει τον πουτσο παθιαρικα.
Τα λεφτα δεν τα ανεφερε μεχρι που τα πηρε στο χερι, πρωσοπικα τα εδωσα προκαταβολικα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 16, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διαγραμμένο μέλος 185569
Προμότορας
Εγγραφή:
12 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
230
Likes:
4.826
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, Yagulas, doc_lin και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Δεκεμβρίου, 2023
Αυτη η κοιλιά αεροδρομιο υπάρχει???
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1