Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 21 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 122560
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Εμφανισιακα σε ικανοποιει, εχει γλυκο - εκφυλο προσωπο και σωμα πολυ καλο, κοντο αλλα καμπυλωτο και πολυ θηλυκο. Το βυζι ομως ειναι που τραβαει το βλεμμα περισσοτερο πανω της και ο κωλος μετα οταν την δεις να τον τουρλωνει.
Ειναι συνολικα ενεργη στο ραντεβου, δεν αφηνει να παει δευτερολεπτο χαμενο και παρολο που εχει μετριες γνωσεις στα αγγλικα μου αρεσε η παρεα της γιατι ξερει να κανει χιουμορ και να διασκεδαζει.
Στο σερβις οσα περισσοτερα κανεις μαζι της τοσο πιο πολλα δειχνει να ξερει. Παιρνει πρωτοβουλιες και δινεται σε σημειο που πλησιαζει πολυ μια γκομενα που γουσταρει. Με φιλησε με γλωσσα, βαθια και αρχικα τηρισε πιστα τις gfe προδιαγραφες με χαδια και μια δοτικοτητα που μου προκαλεσε πολυ δυνατη καυλα.
Την περιποιηθηκα και εγω εξισου καλα, εκανα πρωτος στοματικο γιατι η θεα του πατου της συνολικα με μαγεψε. Ηταν καθαρη και στις δυο τρυπες και απο τις λιγες που γουσταρα να γλειψω χωρις να κανω διακρισεις. Ευχαριστηθηκε και απο τις δυο τρυπες αλλα στο μουνι της εβαλα την γλωσσα βαθια και μετα ενα δαχτυλο να παιζει οποτε και εκει αρχισε να αναστεναζει.
Ηταν καπως ζαλισμενη και οι επιδοσεις στο συντομο στοματικο ηταν το πολυ μετριες αλλα στηθηκε στα τεσσερα και της εκανα ενα γρηγορο γαμησι ενω μου τουρλωσε τον κωλο οπως φαινεται στις φωτογραφιες. Η αισθηση του μουνιου της ηταν οπως την ηθελα, στενη και αρκετα υγρη.
Ο δευτερος γυρος αξιζε παρολο που δυσκολευτικε λιγο να μου την σηκωσει. Μετα πηρε το θαρρος να με καβαλησει και δεν αλλαξα θεση απο κατω της μεχρι να χυσω. Η κοπελα κοπανιοταν πανω μου με δυναμη αλλα χωρις να με βαραινει. Εκανε πολυ ωραια γυμναστικη και εβγαζε αληθινη καυλα το προσωπο της. Οι βυζαρες ειναι αψογες απο καθε πλευρα και αντεχουν τα παιχνιδια στις ρογες.
Στην κατηγορια κοντοπουτανο ειναι πολυ ψηλα η Sasha, εχει μπει στο πνευμα και βγαζει τις πραγματικες της καυλες στο παιχνιδι. Σιγουρα αυτες ειναι οι αρετες που κανουν μια εσκορτ να θεωρειται επιπεδου και δικαιολογουν μεχρι καπου την τιμη της αλλα δεν σας κρυβω οτι ειναι και ενα εμποδιο τα 170 ευρω, αν οχι για την πρωτη φορα, σιγουρα για μια επαναληψη.
Ελπιζω να σας φωτησα, καλα να περναμε!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 17, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Διαγραμμένο μέλος 185569
Προμότορας
Εγγραφή:
12 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
230
Likes:
4.823
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, mancunian1986, ydroxoos7 και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού