Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 24 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η Bella, δεν ήξερα ότι είναι και πορνοστάρ ούτε και η τιμή της έδειχνε κάτι τέτοιο αλλά η αλήθεια είναι ότι με εντυπωσίασε στο σόσιαλ και μόνο για μια συνηθισμένη πουτάνα δεν την πήρα....
Μου φύγανε αρκετά λεπτά βέβαια με την κουβέντα αλλά καταλήξαμε σε ένα από τα καλύτερα φασώματα που έχω κάνει τελευταία στο τέλος οπότε ισοφαρίσαμε. Έχει ειδικές ικανότητες στο στόμα γενικά, μιλάει όμορφα, φιλάει όμορφα αλλά και πιπώνει ακόμα πιο όμορφα από όλα αυτά μαζί.
Όπως ανέφερε και ο προηγούμενος συνάδελφος τα κιλά της πολύ καλά, ένα σώμα θηλυκό που δίνει την αίσθηση ότι είναι πολύ υγιείς. Γέμιζε την παλάμη μου η κωλάρα της αλλά και οι βυζάρες της και δεν την λες και ευαίσθητη.. Μετά τα φιλιά στο στόμα άρχισα να την γλείφω στις ρώγες όπου ρούφαγα να μαζέψω τα σάλια μου. Το τσιμπούκι άψογο και τα είχε όλα... dt, καλό σάλιωμα, γλείψιμο στα αρχίδια και πάνω από όλα απουσία χεριών. Δεν κάναμε 69 γιατί το μουνί της ήθελε πολύ φάγωμα και με βρήκε απόλυτα πρόθυμο. Έβγαλα τις ορέξεις μου και το απόλαυσε η πουτάνα πιπιλώντας τον αντίχειρα της. Τα μάτια της διαρκώς πάνω μου, όχι για να με ματιάσει βέβαια... χαχα... Κάναμε μονό έναν γύρο, περιεκτικό με διάφορες στάσεις. Κάπου κάπου δυσκολεύτηκα όπως και ο προηγούμενος συνάδελφος διότι δεν γουστάρει τα ζόρια. Επέβαλα στον εαυτό μου μια μέτρια ένταση και συνέχισα χωρίς αυξομειώσεις. Ευχαριστήθηκα την θέα της κωλάρας στα τέσσερα και το χοροπηδητό των βυζιών στο καβάλημα . Η πιο άνετη στάση μαζί της ήταν ένα κουτάλωμα μου παίχτηκε στα μέσα. Στο ιεραποστολικό μου έδωσε πολλές φορές φιλιά και ήταν αυτές οι στιγμές που πλησίασε πολύ το σεξ με μια γκόμενα.
Παρολαυτα, δεν είναι για κάποιον που θέλει να γαμάει όπως του έρχεται. Για ένα gfe θα την συνιστούσα βέβαια, ειδικά με την αφοσίωση που δείχνει στην πίπα…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 14, 2023
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν