Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 21 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 110435
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πες το από περιέργεια επειδή δηλώνει μοντέλο, πες το από καύλα, επέλεξα το πιπίνι την Ελίζα. Σκέφτηκα ότι θα είναι σαν ένα καθημερινό όμορφο καυλάκι Ελληνίδα που συναντάς έξω και παθαίνεις πλάκα. Πολλές φορές φτιάχνω μια ιστοριούλα στο μυαλό μου πριν πάρω κάποιο κορίτσι έτσι για την φαντασίωση και περισσότερη καύλα.

Τηλέφωνο λοιπόν στο γραφείο και ραντεβού στο σπίτι μου ως συνήθως μεσημεράκι προς απόγευμα.

Φτάνει το κορίτσι με μικρή καθυστέρηση αλλά μες στην καύλα ντυμένη περίπου όπως την είχα φαντασιωθεί. Μπαίνει χαιρετιόμαστε, κλασικά λεφτά τα είχα έτοιμα στο τραπέζι, μουσικούλα κρασάκι για την φάση ως συνήθως.

Πολύ όμορφο πρόσωπο όντως μοντελέ και το πρόσωπο και το σώμα. Το σώμα πολύ καλό, σωστές αναλογίες, θα την ήθελα λίγο ποιο τσουποτή μου φάνηκε λίγο στεγνό το κορμάκι της. Γενικά καθαρή, αρωματισμένη, στην πένα η μικρή, αστεράκι. Έπιασε κατευθείαν κουβεντούλα και μου φάνηκε πολύ άνετη, εγώ είχα λίγο αμηχανία στην αρχή επειδή είναι πιτσιρίκα και Ελληνίδα αλλά όλα καλά. Μου είπε και εμένα αυτό με το προφυλακτικό και αμέσως της είπα ότι θα πληρώσω για τελείωμα στο στόμα και όλα καλά και με αυτό.

Ξεκινάμε λοιπόν, ωραία πίπα με κοίταγε και έκανε κάποια γελάκια και μορφασμούς ικανοποίησης έχει πολύ όμορφο πρόσωπο και αυτό με καύλωνε ακόμη ποιο πολύ. Στο σέξ ωραία αίσθηση στενό μουνάκι ωραίες κινήσεις της λεκάνης και ωραία στησίματα. Πολύ δυνατά βογκητά και κραυγές αληθοφανής. Το ζούσε, καλή συμμετοχή από μεριά της δεν κωλώνει η μικρή σε τίποτα.

Γενικά όλα καλά με την Ελίζα, πέρασα καλά το ευχαριστήθηκα δεν λέω αλλά έχω κάποιες δεύτερες σκέψεις. Νομίζω τρώει λίγο παραπάνω χρόνο με την κουβέντα και εκεί πρέπει να την κόψεις, επίσης για τα 200€ που έδωσα ήθελα κάτι παραπάνω. Μπερδεμένος, ίσως να την ξαναδώ άλλη μια φορά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Νέο Μέλος
38
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, doc_lin, xagnostos2006 και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Δεκεμβρίου, 2023
σε αφησε να χυσεις μεσα στην καποτα μεσα της ??
ή σου ειπε να τελειωσεις εξω ??
review reaction 3 hornyasfuck
16 Δεκεμβρίου, 2023
Γλωσσοφιλα σε εδωσε φιλε;;
review reaction 1 hornyasfuck
07 Ιανουαρίου, 2024
Στήθος έχεις ωραίο ? Στις φωτογραφίες δεν μοιάζει για c όπως αναγράφεται.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3