Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 69 10
Call-Girls 219134
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
(Ημερομηνία ενδεικτική, στις αρχες Δεκέμβρη το ραντεβου) Συναντηση με τη Βανέσα για μια ωρα στο χώρο μου.
Πολυ εύκολη και αποτελεσματική η επικοινωνία με το γραφείο για το ραντεβού.
Προσωπικά προτιμώ της ελληνίδες για να εχω πιο ολοκληρωμένη εμπειρία με την επικοινωνια. Έχοντας δει τις φωτογραφίες και τα στοιχεία της κοπέλας ήξερα πάνω κάτω τι να περιμενω. Ειναι περιπου 23-24, κοντουλα με συμπαθητικό προσωπο. Χαμογελαστή, θηλυκή και ευγενική χωρις ντεκαυλε μαγκιες και εξυπναδες.
Χαιρετηθηκαμε, τα ειπαμε λιγο και μπηκε για μπανακι. Βγηκε και περασαμε στον αγωνα. Δε λυπαται τα γλωσσόφιλα. Φανηκε να τα γουσταρει. Κανει ωραια πιπα και περιποιείται τη γυρω περιοχη με τη γλωσιτσα της.
Στον πρωτο γυρο παίχτηκαν δυο στασεις οπου τελειωσα πολύ εντονα γιατι ειναι στενη και το χει με τα βρωμολογα. Μπανακι εναλαξ, πεταει την πετσετα και τον παιρνει παλι στο στομα. Περναμε σε cowgirl και μετα στα 4 με μετριο στησιμο, αλλα η τόσο καλη η αίσθηση μεσα της δε μου αφησε περιθωρια να αντεξω περισσότερο.
Εδωσα τα χρηματα με χαιρετησε και αποχωρησε. Μου φανηκε σαν ενα καθημερινό κοριτσι που αν το έβλεπα εξω, θα ηθελα να της ριξω εναν, αλλα μέχρι εκει. Κατι αντιστοιχο έζησα. Μία τιμια εμπειρια τοσο όσο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 07, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή