Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 10 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
4.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Αρχικά να αναφέρω ότι επειδή είναι η πρώτη κριτική, δεν μου επιτρέπεται να βάλω πάνω από 7, οπότε όπου βλέπετε 7, υπολογίστε ότι είναι 9. Τα υπόλοιπα παραμένουν ως έχουν.

Η κοπέλα είναι περίπου στο ύψος που λέει, αλλά σίγουρα όχι σε αυτά τα κιλά, σφιχτό σώμα μεν, γεματουλα δε, με κοιλίτσα κάτι το οποίο δεν φαίνεται στις φωτογραφίες καθόλου. Το πρόσωπο είναι αρκετά κοντά στις φωτογραφίες. Το στήθος είναι το δυνατό της σημείο, αλλά έχω δει και καλύτερα σε αυτό το μέγεθος.

Η συμπεριφορά της ήταν αρκετά καλή και ήξερε τη δουλειά της, αλλά η επικοινωνία δεν ήταν και η καλύτερη. Συγκεκριμένα φιλάει αρκετά και με γλώσσα και θα μπορούσες να πεις ότι είναι σαν να φιλάς την κοπέλα σου.
Στην πίπα είναι εξαιρετική, καθώς χρησιμοποιεί σάλιο παντού και δεν αφήνει και την γύρω περιοχή παραπονεμένη. Επίσης τον εξαφανίζει πραγματικά, κάτι που προσωπικά σπάνια μου έχει συμβεί.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για τις στάσεις, αλλά συμμετέχει σε όποια στάση θες και αντέχει σε όλους τους ρυθμούς, χωρίς παράπονα.

Εν ολίγοις, εμφανισιακά μην περιμένετε σε καμία περίπτωση αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες, αλλά αν δεν έχετε πρόβλημα με αυτό, ήταν μια αρκετά καλή εμπειρία. Εγώ προσωπικά δεν θα την ξαναεβλεπα, γιατί είχα αντίστοιχες εμπειρίες με πολύ ωραιότερες κοπέλες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 12, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
21 Δεκ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
93
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Juand, Annapurna, BisexualWannabe και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού